Utvider staben

Pepperl+Fuchs AS fortsetter ekspansjonen og har ansatt nye medarbeidere.
Daniel Sjønøst
Daniel er 30 år og er fra Stavern. Der er han født og oppvokst og bor fortsatt. Han kommer fra Nevion som er et firma i Sandefjord som arbeider med kommunikasjonsløsninger innen kringkastingsbransjen. Kommunikasjon er jo også et viktig nøkkelord innen industriell automatisering. Derfor er Daniels bakgrunn svært relevant. Han skal jobbe inn feltet fabrikkautomatisering på Østlandet..

Håkon Brakstad
Håkon bor i Sandnes og skal arbeide ved avdelingskontoret i Sandnes. Han er 41 år og har arbeidet i Sønnico i Rogaland i over 20 år. Det er derfor en meget erfarne medarbeider som har startet i Pepperl+Fuchs. I Sønnico har han stort sett arbeidet med industrikunder og han er derfor godt kjent med Pepperl+Fuchs-produkter fra før. Håkon skal jobbe innen prosessautomatisering og kundene er innen landbasert industri og Offshore i Rogaland.

Om Pepperl+Fuchs
Pepperl+Fuchs er en ledende leverandør innen utvikling og produksjon av produkter til det globale automasjonsmarkedet. Kontinuerlig innovasjon, høy kvalitet og kontinuerlig vekst danner grunnlaget for vår kontinuerlige suksess i mer enn 60 år. Pepperl+Fuchs-konsernet har i dag mer enn 5400 ansatte globalt. Produksjonen er basert på ISO 9001 og finner sted i Tyskland, USA, Singapore, Ungarn, Indonesia og Ungarn.

Ytterligere informasjon finnes på: http://www.pepperl-fuchs.no/norway/no/index.htm

Ansvarlig for meetering hos Emerson

Emerson har ansatt Ole Kristian Våga som BDM (Business Development Manager ) for metering i Norge. Han vil være ansvarlig for å ivareta eksisterende kunder, rammeavtaler og prosjekter.
Les mer

Skal lede ny olje- og gass-satsing i Norge

Lars Torstveit er ansatt som ny norsk salgsansvarlig og skal bygge opp en ny avdeling i Schneider Electric. Målet er en omsetning på mange hundre millioner kroner innen 2017.
Les mer

WAGO fortsetter å vokse

Etter å ha ansatt Thorgrim Jansrud og Kristian Syversen på automasjon support i våres er det nå ansatt to nye selgere som har fokus på det økende O&G salget.
Les mer

Kjenner markedet

Omron har ansatt ny en ny Field Sales Engineer. Han skal ha ansvaret for Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus.
Les mer