Flow FLUXUS ST-HT crop

Presis toveis strømningsmåling over et bredt måleområde

Teknisk Gjennombrudd - Noninvasiv flowmåling av høy-temperatur damp

Med FLUXUS ST-HT presenterer Flow-Teknikk AS, FLEXIM sin verdens første og eneste clamp-on ultralyds-flowmeter for høy temperatur damp. Det nye målesystemet er spesielt designet for å måle nøyaktig volum og masse-flow for mettet og overopphetet damp ved temperaturer opp til 400°C.

FLUXUS ST-HT måler gjennomstrømning av damp noninvasivt fra utsiden av røret. Noninvasiv flowmåling av dampstrømning betyr måling uten avbrudd i drift eller tilførsel. Siden clamp-on ultralydtransducere bare er montert på utsiden av røret, krever det bare minimal installasjonsarbeid og ingen kapping av rørledninger. Den akustiske målemetoden har høy måledynamikk og fungerer uavhengig av strømningsretningen. FLUXUS ST-HT tilbyr presis toveis strømningsmåling over et bredt måleområde opp til 25: 1.

Den nye FLUXUS ST-HT er komplementær til FLEXIMs eksisterende dampstrømningsmåler FLUXUS ST, som også ble markedsført som verdens første i fjor, og hvis bruksområde er begrenset til temperaturer opp til 180°C. Nå kan den nye FLUXUS ST-HT brukes til damp-flowmålinger opp til 400°C i rør opp til 900 mm i diameter. Denne viktige utvidelsen av applikasjonsområdet er oppnådd ved kombinasjonen av FLEXIMs patenterte WaveInjector-teknologi med målemetoden for krysskorrelasjon.

"I dag har det blitt ganske vanskelig å utforske ukjente territorier", sier Denis Funk, Industry Manager Power i FLEXIM: "Vi ønsket ikke å overlate dette feltet helt til Elon Musk. Ingen før oss har lyktes med å måle høy temperatur damp noninvasivt. Denne prestasjonen gjør oss stolte.”

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...