Tar vare på hver dråpe

Sensus iPERL setter ny standard for vannmåling med sitt enestående måleområde og oppsiktsvekkende lave nedre målegrense.
Sensus iPERL, som forhandles av AxFlow, setter ny standard for fjernavlesning (AMR/AMS) med sin enkelhet og lange levetid (15 år). Vannmåleren er basert på åpne standarder (OMS) og kan derfor inngå i et hvilket som helst AMS-system.

iPERL er en ny elektromagnetisk vannmåler som overgår det vi kjenner til av tilsvarende målere bygget på ultralydprinsipp og mekaniske målere. Den er intet mindre en R800. Åpent målerør, ingen bevegelige deler.

Tekniske data
iPERL bygger på et helt nytt metrologisk prinsipp utviklet av Sensus Metering Systems. Det er basert på kjente elektromagnetiske prinsipper, men skiller seg ut med sitt unike måleområde.

Måleren er klassifisert som R800. Det vil si at nedre målegrense skal være 1/800 av nominell flow.

I alt tilbys det målere i 4 dimensjoner. Byggelengder korresponderer med tidligere modeller, også 105 mm.

AxFlow AS
AxFlow AS er et av Norges ledende ingeniørfirmaer innen fortrengerpumper, instrumentering og prosessteknisk utstyr. Selskapet leverer både produkter og moduler/ systemer til markedssegmenter som offshore, prosessindustri og kommunalteknikk. Selskapet holder til i moderne kontorlokaler på Lysaker i Oslo. Selskapet har i dag 48 ansatte og omsatte i 2012 for ca. 187 mill. AxFlow AS er en del av AxFlow-konsernet med selskaper i 19 europeiske land.

Ytterligere informasjon finnes på www.axflow.no

Prestisjepris til Siemens

Siemens Building Technologies er tildelt den prestisjetunge europeiske Frost & Sullivan Market Leadership Award 2013 for byggautomatiseringssystemet Siemens DESIGO.
Les mer

Problemfri kommunikasjon

ABBs IP grensesnittet IPS/S2.1 og IP routeren IPR/S2.1 kan begge brukes som grensesnitt for å koble seg til KNX-anlegget med PC, smarttelefon og nettbrett via trådløs router.
Les mer

Fjernstyr varmen

Ny Web App til Microtemp Sentralstyring. Nå kan du styre varmen fra smarttelefonen, nettbrettet eller PC'en din, også når du er borte fra hus eller hytte.
Les mer

Ny og kraftigere kontroller

Den nye BACnet kontrolleren type 750-831 fra Wago integrerer forskjellige kommunikasjonsprotokoller slik som for eksempel LON, DALI, KNX. Dette bidrar til å redusere i et byggs kommunikasjonsløsning.
Les mer