Styrker salgsorganisasjonen

Carlo Gavazzi styrker sin posisjon i det sentrale østlandsområdet, og har ansatt Stian Heidenreic-Riis som Key Account Manager for bolig- og byggautomasjon.
Stian er 35 år, og kommer fra Ahlsell Norge der han har vært salgsansvarlig. Stian har også solid salgserfaring både fra Elektroskandia og Onninen. Han har fagbrev som elektromontør gr. L, og arbeidet en tid som elektriker hos Inst. Per Johansen på Nøtterøy.


Carlo Gavazzi er et verdensomspennende konsern med hovedkontor i Italia. Vi har salgsselskaper i 22 land, og produserer, markedsfører og selger elektroniske komponenter for måling, styring, regulering og overvåking rettet mot industriell automasjon, bygg-/boligautomasjon og energieffektivisering.

For mer informasjon, se www.gavazzi.no og www.smartbuilding.no

Om Carlo Gavazzi
Fra den spede begynnelse med kontor kun i Milano, har Carlo Gavazzi vokst seg store, og er representert over hele verden. For 20 år siden ble Carlo Gavazzi en av lederne innen det europeiske industrielle automasjonsmarkedet. I dag har vi fabrikker og kontorer i mer enn 60 land fra stillehavskysten i øst til USA i vest. Carlo Gavazzi har hele tiden målbevisst fokusert på industrielle automasjonsprodukter, og er i dag blant de ledende leverandører på dette området.

Ansvarlig for meetering hos Emerson

Emerson har ansatt Ole Kristian Våga som BDM (Business Development Manager ) for metering i Norge. Han vil være ansvarlig for å ivareta eksisterende kunder, rammeavtaler og prosjekter.
Les mer

Skal lede ny olje- og gass-satsing i Norge

Lars Torstveit er ansatt som ny norsk salgsansvarlig og skal bygge opp en ny avdeling i Schneider Electric. Målet er en omsetning på mange hundre millioner kroner innen 2017.
Les mer

WAGO fortsetter å vokse

Etter å ha ansatt Thorgrim Jansrud og Kristian Syversen på automasjon support i våres er det nå ansatt to nye selgere som har fokus på det økende O&G salget.
Les mer

Kjenner markedet

Omron har ansatt ny en ny Field Sales Engineer. Han skal ha ansvaret for Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus.
Les mer