Styrker salget innen Industriautomasjon

Carlo Gavazzi styrker sin posisjon på Vestlandet og i Midt-Norge, og har ansatt John Andreas Hjelset som Key Account Manager innen industriautomasjon
John Andreas er 42 år og bor ved Kristiansund. Han kommer fra stilling som salgsingeniør i Festo Norge AS der han har hatt kundeansvar i Møre og Trøndelags-fylkene. Han har også solid salgserfaring fra Lindbak og Eilag. Han er utdannet elektronikk-tekniker, har økonomi / markedsutdannelse fra BI, og har også i mange år jobbet som leder og mellomleder i elektro / elektronikkselskaper.

Carlo Gavazzi er et verdensomspennende konsern med hovedkontor i Italia. Vi har salgsselskaper i 22 land, og produserer, markedsfører og selger elektroniske komponenter for måling, styring, regulering og overvåking rettet mot industriell automasjon, bygg-/boligautomasjon og energieffektivisering.

For mer informasjon se: www.gavazzi.no

Ansvarlig for meetering hos Emerson

Emerson har ansatt Ole Kristian Våga som BDM (Business Development Manager ) for metering i Norge. Han vil være ansvarlig for å ivareta eksisterende kunder, rammeavtaler og prosjekter.
Les mer

Skal lede ny olje- og gass-satsing i Norge

Lars Torstveit er ansatt som ny norsk salgsansvarlig og skal bygge opp en ny avdeling i Schneider Electric. Målet er en omsetning på mange hundre millioner kroner innen 2017.
Les mer

WAGO fortsetter å vokse

Etter å ha ansatt Thorgrim Jansrud og Kristian Syversen på automasjon support i våres er det nå ansatt to nye selgere som har fokus på det økende O&G salget.
Les mer

Kjenner markedet

Omron har ansatt ny en ny Field Sales Engineer. Han skal ha ansvaret for Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus.
Les mer