Stor kontrakt til Malthe Winje Automasjon AS

Malthe Winje Automasjon AS er tildelt SRO (styring, regulering og overvåkingssystem) entreprisen til Midgardsormen- og Bekkelaget renseanlegg. Oppdragsgiver er Oslo Kommune, Vann og avløpsetaten.
Oslo Vann og avløpsetat (VAV) er i gang med et av tidenes største VA prosjekt i Norge, Midgardsormen. Prosjektet har en total kostnadsramme på om lag 1,3 milliarder kroner. Det er et viktig prosjekt for Oslo kommune for å modernisere avløpssystemet i indre by og også for å betjene den nye bydelen Bjørvika med avløpsanlegg. Prosjektet er blant Oslo kommunes viktigste miljøtiltak.

Kontakten er delt i 3 faser med oppstart i 2013 og sluttføring i 2014. Fase 3 (opsjon) for utvidelse av renseanlegget planlegges ferdig i 2013. Kontrakten for Malthe Winje inneholder leveranse av SRO (styring, regulering og overvåkingssystem) for Bekkelagets. Dette omfatter toppsystem, HMI grensesnitt og styresystem- inklusiv PLS/ prosesstasjon og I/O. Og i tillegg det fiberbaserte prosessnettverk.

Kontrakten har en totalverdi på om lag 20 millioner kroner og er en av tidens største SRO/automasjonsentrepriser for VA i Norge. Kontrakten befester Malthe Winjes posisjon som en ledende leverandør av driftskontrollsystemer i Norge.

Om Malthe Winje
Malthe Winje Automasjon AS ble etablert som eget selskap i 1994, er 100% norsk eiet og inngår i konsernet Malthe Winje AS. Selskapet er lokalisert på Kolbotn, ca. 20 km syd for Oslo.

Malthe Winje Automasjon AS med datterselskaper leverer og markedsfører produkter og tjenester innenfor elektrotekniske produkter og systemer innen drifts-/fjernkontroll, PLS-systemer/automasjon og standard installasjonsmateriell.

Malthe Winje Automasjon har datterselskaper med sammenfallende aktiviteter i Sverige, Kolbotn, Bergen og Skien. Malthe Winje konsernet omsetter for ca. 400 MNOK og er representert i Norge, Sverige, Finland, Estland, Litauen, Frankrike og Kina.

Ytterligere informasjon finnes på http://www.mwa.no/ og http://www.mwa.no/Automasjon

Prestisjepris til Siemens

Siemens Building Technologies er tildelt den prestisjetunge europeiske Frost & Sullivan Market Leadership Award 2013 for byggautomatiseringssystemet Siemens DESIGO.
Les mer

Problemfri kommunikasjon

ABBs IP grensesnittet IPS/S2.1 og IP routeren IPR/S2.1 kan begge brukes som grensesnitt for å koble seg til KNX-anlegget med PC, smarttelefon og nettbrett via trådløs router.
Les mer

Fjernstyr varmen

Ny Web App til Microtemp Sentralstyring. Nå kan du styre varmen fra smarttelefonen, nettbrettet eller PC'en din, også når du er borte fra hus eller hytte.
Les mer

Ny og kraftigere kontroller

Den nye BACnet kontrolleren type 750-831 fra Wago integrerer forskjellige kommunikasjonsprotokoller slik som for eksempel LON, DALI, KNX. Dette bidrar til å redusere i et byggs kommunikasjonsløsning.
Les mer