HL-STUDIOS

Diagnose og service data fra applikasjonen er tilgjengelig i sanntid.

SIEMENS lanserer ny kosteffektiv SIMOCODE med PROFINET

Nye kosteffektiv SIMOCODE kobles direkte til automasjonssystemet over PROFINET.  Den nye utgaven kommer i to versjoner, med en eller to RJ45 porter. SIMOCODE pro V PN GP kan brukes I applikasjoner hvor du ønsker strømmåling opp til 630 Ampere på PROFINET, i tillegg har du mulighet til å koble på en ekspansjons modul og et enkelt operatørpanel.

SIMOCODE pro V GP er da en ny og kostnadseffektiv løsning for smarte motor drifter.  I applikasjoner du kun trenger en port kan du nå få et produkt som er over 40 % rimeligere i listepris mot dagens fleksible SIMOCODE pro V PN.

Ekspansjonsmoduler som kan brukes her er jordfeilsovervåkings modul, DI/DO kort, eller temperaturmodul. SIMOCODE pro V PROFINET GP kan brukes som overlast vern eller kontroll av effektbryter, motorstart via direkte start, dreieretningsvender, Y/D starter og Soft Starter. Så både hardware oppsettet og funksjonaliteten er sammenlignbar med kjente SIMOCODE pro S med PROFIBUS.

Velge om du trenger en eller to porter på enheten, og funksjonaliteten «media redundancy protocol» følger da med to-port SIMOCODE kontroller. Så her kan du kjøre MRP I et ringnettverk og fremdeles ha kontakt og kontroll på applikasjonen ved ett brudd i ringen. Dette øker tilgjengeligheten på hele applikasjonen. Bruker du stjerne topologi kan du velge kontroller med en port for å redusere kostnad.

I tillegg er OPC UA Server og WEB server funksjonen videreført og tilgjengelig på nye SIMOCODE pro V PN GP. OPC UA er en åpen uavhengig standard for kommunikasjon protokoll mye brukt i automasjonssystemer og kan enkel med samme kabel kommunisere til HMI, SCADA toppsystem og / eller direkte mot en skybasert løsning som, MindSphere.  Diagnose og service data fra applikasjonen er da tilgjengelig i sanntid.  Med WEB server kan du enkelt via en nettleser se status og informasjon, måleverdier, service og statistisk data. Dette gir kunden stor fleksibilitet og muligheter for å se data når og hvor som helst.

PROFIenergy er integrert i nye SIMOCODE GP enheten. Så hvis flere motorer er kontrollert sentral via PROFINET kan de stenges ned når det ikke er produksjon i fabrikken. Målerverdier og status informasjon kan også sendes over PROFIenergy protokollen.

SIMOCODE pro V PROFINET General Performance programmeres du med SIMOCODE ES V15 TIA Portal.

For mer informasjon se:  www.siemens.com/simocode

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...