Radio enhet med batteri og solcellepanel

Selvforsynt nivåmåling og dataoverføring fra Hypteck. PLICSMOBILE T61 med solcellepanel er en kostnadseffektiv og pålitelig løsning for vanskelig tilgjengelig målestasjoner.
Et solcellepanel er nå tilgjengelig som strømforsyning til GSM / GPRS-radio enheten PLICSMOBILE T61. Ved å gi strøm til både radioenheten og den ​​tilkoblede plics® sensoren, skapes det et helt selvstendig system for overføring av måleverdier.

På avsidesliggende steder, langt fra strømnettet, kan et solcellepanel benyttes for å drive en komplett overvåkningsstasjon. PLICSMOBILE bruker dermed solenergi for å gi strøm til sensoren og overfører data trådløst over mobilnettet.

For å opprettholde best mulig drift under alle lys- og værforhold, vil to forskjellige solcellepaneler være tilgjengelig - en med 5 W og en med 20 W toppeffekt. PLICSMOBILE- laderegulator og intelligent energistyring sikrer optimal utnyttelse av tilgjengelig solenergi.

Den mobile radioenheten, sensoren og solcellepanelet er perfekt tilpasset hverandre og danner en helt selvstendig vaktsentral som leverer pålitelige måledata hele året, uten vedlikehold eller noen annen form for menneskelig inngripen.

Et typisk bruksområde for PLICSMOBILE T61, med akkumulator og solcellepanel, er målestasjoner for vannbasseng eller pumpekummer. Også målepunkter der regelmessig utskifting av et batteri innebærer mye arbeid eller store kostnader på grunn av behov for hurtig oppdateringsintervall.

Visualiseringsprogramvaren WEB-VV er det ideelle verktøy for bearbeiding og analyse av måledata. Det muliggjør brukervennlig visualisering og datalagring samt tilkobling til et databasesystem.

For ytterligere informasjon se: http://www.hypteck.no/

Prestisjepris til Siemens

Siemens Building Technologies er tildelt den prestisjetunge europeiske Frost & Sullivan Market Leadership Award 2013 for byggautomatiseringssystemet Siemens DESIGO.
Les mer

Problemfri kommunikasjon

ABBs IP grensesnittet IPS/S2.1 og IP routeren IPR/S2.1 kan begge brukes som grensesnitt for å koble seg til KNX-anlegget med PC, smarttelefon og nettbrett via trådløs router.
Les mer

Fjernstyr varmen

Ny Web App til Microtemp Sentralstyring. Nå kan du styre varmen fra smarttelefonen, nettbrettet eller PC'en din, også når du er borte fra hus eller hytte.
Les mer

Ny og kraftigere kontroller

Den nye BACnet kontrolleren type 750-831 fra Wago integrerer forskjellige kommunikasjonsprotokoller slik som for eksempel LON, DALI, KNX. Dette bidrar til å redusere i et byggs kommunikasjonsløsning.
Les mer