Phoenix Contact AS topper salgsteamet

Rune Kristiansen (50) er ansatt som ny salgssjef i Phoenix Contact AS. Kristiansen kommer fra en stilling som Business development manager.
Kristiansen er utdannet Ingeniør og har markeds- og lederutdannelse fra Handelshøgskole BI Oslo.

Bred erfaring med utarbeidelse av komplekse og kundetilpassede prosjekter samt drift og etablering av interne salgsteam i inn og utland. Flere år i USA hvor produksjon og leveranser til industrikunder, spesielt komponenter, har gitt fornøyde kunder og medarbeidere.

De siste årene har Kristiansen jobbet med salgsledelse i Norcool AS, Brynildgruppen og Glavagruppen.

Med veksten som selskapet erfarer for tiden er behovet for å styrke salgsorganisasjonen viktig for å opprettholde høy service grad til våre kunder. Introduksjon av nye innovative løsninger til markedet skjer nå kontinuerlig fra Phoenix Contact og salgsteamet jobber kontinuerlig med å få dette frem til kundene.

- Phoenix Contact konsernet ble grunnlagt i Tyskland i 1923 og er i dag markedsledende med ca 13000 ansatte i over 50 land. Virksomheten i Norge ble etablert i 1987. Hovedkontoret ligger på Furuset i Oslo med to regionale salgskontorer med til sammen 31 ansatte.

Phoenix Contact AS leverer innovative produkter innen industriell elektroteknikk. Kundekretsen er marine, olje & gass, V&A, infrastruktur, energi, maskinbyggere, elektronikkprodusenter og prosessindustri. Leveranser av effektive og optimale tilkoblinger og systemer fra sensor til styring. Produktspekteret strekker seg fra innovative rekkeklemmer og merkesystemer til PLS, sikkerhetssystem og trådløst Ethernet.

Mer inforamsjon om phoenix Contact as finnes på http://www.phoenixcontact.no/

Ansvarlig for meetering hos Emerson

Emerson har ansatt Ole Kristian Våga som BDM (Business Development Manager ) for metering i Norge. Han vil være ansvarlig for å ivareta eksisterende kunder, rammeavtaler og prosjekter.
Les mer

Skal lede ny olje- og gass-satsing i Norge

Lars Torstveit er ansatt som ny norsk salgsansvarlig og skal bygge opp en ny avdeling i Schneider Electric. Målet er en omsetning på mange hundre millioner kroner innen 2017.
Les mer

WAGO fortsetter å vokse

Etter å ha ansatt Thorgrim Jansrud og Kristian Syversen på automasjon support i våres er det nå ansatt to nye selgere som har fokus på det økende O&G salget.
Les mer

Kjenner markedet

Omron har ansatt ny en ny Field Sales Engineer. Han skal ha ansvaret for Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus.
Les mer