Øker bemanningen

Stian Andreas Jensen er ansatt som avdelingsleder ved Beijer Electronics' kontor i Bergen.
Stian er utdannet automatiker og kommer senest fra stillingen som teknisk leder i Voith Industrial Services, avd. Energi.

Stian vil være ansvarlig for Beijer Electronics salgskontor i Bergen og hans primære oppgave vil være kundekontakt i regionen.

- Med Stian på laget sørger vi for å kunne yte best mulig service og support til både nye og eksisterende kunder i Bergensområdet, et område som er svært viktig for oss, sier salgssjef Robert Sarmon.

Om Beijer Electronics
Beijer Electronics er et ekspansivt teknologiselskap med lang erfaring innen industriell automasjon og datakommunikasjon. Selskapet utvikler og markedsfører konkurransedyktige produkter og løsninger med brukeren i fokus. Siden oppstarten i 1981, har Beijer Electronics utviklet seg til et internasjonalt konsern med virksomhet i 22 land og en omsetning på 1,367 MSEK i 2012. Selskapet er notert på NASDAQ OMX Nordic Stockholm Small Cap-liste.

For ytterligere informasjon besøk hjemmeside: www.beijer.no

Ansvarlig for meetering hos Emerson

Emerson har ansatt Ole Kristian Våga som BDM (Business Development Manager ) for metering i Norge. Han vil være ansvarlig for å ivareta eksisterende kunder, rammeavtaler og prosjekter.
Les mer

Skal lede ny olje- og gass-satsing i Norge

Lars Torstveit er ansatt som ny norsk salgsansvarlig og skal bygge opp en ny avdeling i Schneider Electric. Målet er en omsetning på mange hundre millioner kroner innen 2017.
Les mer

WAGO fortsetter å vokse

Etter å ha ansatt Thorgrim Jansrud og Kristian Syversen på automasjon support i våres er det nå ansatt to nye selgere som har fokus på det økende O&G salget.
Les mer

Kjenner markedet

Omron har ansatt ny en ny Field Sales Engineer. Han skal ha ansvaret for Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus.
Les mer