Krohne OPTISWIRL_2100C crop

Er også utstyrt med teknologi for signalfiltrering

Nytt tilskudd til vortex flowmeter-familien: OPTISWIRL 2100 for grunnleggende applikasjoner

Som et nytt tilskudd til OPTISWIRL-familien introduserer KROHNE OPTISWIRL 2100. Den nye gjennomstrømningsmåleren tar sikte på grunnleggende bruksområder i prosessindustrien, og er en økonomisk løsning for måling av væsker, (våte) gasser, mettet og overopphetet damp hvor høy nøyaktighet ikke er påkrevd.

OPTISWIRL 2100 har den samme robuste vortex-teknologien som OPTISWIRL-produktserien er kjent for. Den er også utstyrt med Advanced Vortex Frequency Detection (AVFD) -teknologi for signalfiltrering: den gir stabile målinger selv under krevende prosessforhold med medie temperaturer fra -40 ... + 240 ° C, noe som gjør den til en av de mest kosteffektive mengdemålerne i markedet.

  • Økonomisk løsning for flytende stoffer, (våte) gasser - luft, mettede og overopphetede dampapplikasjoner
  • Advanced Vortex Frequency Detection (AVFD) teknologi for stabile målinger ved krevende prosessforhold
  • Flens- og sandwichversjoner. Flens utførelse tilgjengelig med integrert diameterreduksjon.
  • Alternativt splittet utførelse med opptil 50 meter mellom sensor og transmitter

Måler er 2-leder 4… 20 mA / HART 7 og  tilgjengelig som flensversjon DN15… DN300 / ½… 12 ”eller sandwich (wafer) versjon DN15… DN100 / ½… 4”. For å opprettholde et stort måleområde, selv ved montering i store rørdimensjioner i forhold til ønsket mengde, er en versjon med integrert nominell diameterreduksjon tilgjengelig. For praktisk tilgang ved programmering og avlesing av display kan transmitter plasseres på dertil egnet sted opptil 50 meter fra selve sensor. Godkjenning for installasjon i Ex område er under utarbeidelse.

OPTISWIRL 2100 kommer som et nytt tilskudd til OPTISWIRL vortex-serien, og som et prisgunstig alternativ til OPTISWIRL 4200. Avanserte funksjoner som trykk- og temperaturkompensasjon, SIL 2/3-sertifisering, beregning av varmemengde, FAD og feltbusskommunikasjon er bare tilgjengelig med OPTISWIRL 4200.

Om KROHNE:

KROHNE er en komplett leverandør av måletekniske løsninger for mengde, trykk, temperatur, nivå og analyse. Grunnlagt i 1921 med produksjon av VA metere. Hovedkontor i Duisburg, Tyskland og representert på alle kontinenter med ca 3700 ansatte. Fra vårt kontor i Moss utføres salg, teknisk support, landsdekkende service, lokalt varelager, kurs og opplæring.  KROHNE står for innovasjon og høy kvalitet og er blant de ledende innen industriell måleteknologi.

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...