Pepperl GR crop

Har nå utviklet en helt ny serie kapslinger

Nye serie koblingsbokser fra Pepperl+Fuchs

Den nye serien kapslinger i serien GR kan benyttes som både koblingsbokser og kontrollstasjoner. Over alt der farlige stoffer og ekstreme temperaturer er til stede, kan Pepperl+Fuchs produkter for elektrisk eksplosjonsbeskyttelse ta vare på utstyr og mennesker på en trygg og sikker måte.

Våre utviklingsteam og våre produksjonsteam forbedrer kontinuerlig våre produkter og bygger inn nyttige erfaringer fra kunder og eksperter. Som et resultat av dette har vi nå utviklet en helt ny serie kapslinger som gjør det enklere å planlegge, bygge og vedlikeholde kundens installasjoner. Serien er konstruert med prosessindustriens krav i tankene og produseres i glassfiberarmert polyester (GRP). De første produktene i serien er koblingsbokser og kontrollstasjoner. Senere vil det komme til mange flere produkter i serien.

Skal du designe et industrianlegg, vil du raskt få øynene opp for fleksibiliteten i våre nye kapslinger serie GR . Basert på kundens ønsker, kan koblingsterminaler og brytere monteres på den innebygde 10mm montasjeskinnen uten bruk av ytterligere montasjeplate i kapslingen. Avstandsstykker kan sikre at alle komponentene effektivt kan monteres akkurat der de skal stå. Det sparer plass og gjør at flere funksjoner kan få plass i samme kapsling.

Mer informasjon finnes her: https://www.pepperl-fuchs.com/norway/no/34302.htm

Eplan bep1910443 crop

Kontrollskapteknologi hos HPS ved hjelp av Eplan Cogineer

Neste trinn: Papirløs produksjon med EPLAN eView

Elektrisk planlegging: Automatisering sparer tid - også for spesialbestilte produkter. Kontrollskap-produsenter som automatiserer planleggingsprosessene sine, får fordel av kortere prosjekttider og høyere kvalitet. Sekundære prosesser, som utforming av dokumentasjon kan også forenkles. Men hvor mye tid kan lagres i løpet av en hel prosess?

les mer...
Corvus nett crop

Helautomatisert grønn produksjon

I alt er det åtte produksjonsceller, 13 roboter og 10 AIV

Corvus Energy har produsert batterier til maritim industri i Canada i flere år. Med Hydro som eier ble det stilt spørsmål om det var mulig å helautomatisere produksjonen. Sammen med SINTEF gjennomførte Hydro en studie og resultatet ser vi nå på Nesttun utenfor Bergen.

les mer...
AMNYTT 04 2020 kollasj crop

AMNYTT 04 2020 er distribuert

AMNYTT har skrevet mye om digitalisering og behovet for at næringslivet har medarbeidere med gode kunnskaper innen informasjonsteknologi. I 1994 bel Reform 94 gjennomført. Målsettingen var blant annet å gi yrkesfagene høyre status, slik at flere ungdommer valgte denne utdanningsveien. Fagplaner ble utarbeidet og lagt ut på høring.

les mer...
Autic måler crop

Informasjon om eget strømforbruk direkte fra måleren

Gunstig dersom data skal benyttes til styring, maksvokting eller energirapporter

Alle nye AMS målerne  kommer med HAN, forhandles av Autic AS, (Home Area Network) port der måleren kan sende målerdata.

les mer...