Pepperl GR crop

Har nå utviklet en helt ny serie kapslinger

Nye serie koblingsbokser fra Pepperl+Fuchs

Den nye serien kapslinger i serien GR kan benyttes som både koblingsbokser og kontrollstasjoner. Over alt der farlige stoffer og ekstreme temperaturer er til stede, kan Pepperl+Fuchs produkter for elektrisk eksplosjonsbeskyttelse ta vare på utstyr og mennesker på en trygg og sikker måte.

Våre utviklingsteam og våre produksjonsteam forbedrer kontinuerlig våre produkter og bygger inn nyttige erfaringer fra kunder og eksperter. Som et resultat av dette har vi nå utviklet en helt ny serie kapslinger som gjør det enklere å planlegge, bygge og vedlikeholde kundens installasjoner. Serien er konstruert med prosessindustriens krav i tankene og produseres i glassfiberarmert polyester (GRP). De første produktene i serien er koblingsbokser og kontrollstasjoner. Senere vil det komme til mange flere produkter i serien.

Skal du designe et industrianlegg, vil du raskt få øynene opp for fleksibiliteten i våre nye kapslinger serie GR . Basert på kundens ønsker, kan koblingsterminaler og brytere monteres på den innebygde 10mm montasjeskinnen uten bruk av ytterligere montasjeplate i kapslingen. Avstandsstykker kan sikre at alle komponentene effektivt kan monteres akkurat der de skal stå. Det sparer plass og gjør at flere funksjoner kan få plass i samme kapsling.

Mer informasjon finnes her: https://www.pepperl-fuchs.com/norway/no/34302.htm

NEK Digital crop

Digitalisering av standarder

Digitalisering øker brukervennlighet og gir helt andre muligheter

NEK 400 er installasjonsbransjens viktigste standardsamling og dekker alle typer av lavspenningsinstallasjoner. Den skaper grunnlaget for en årlig verdiskapning på 25-30 milliarder kroner. Fram til nå har den kun vært tilgjengelig i trykt format og som PDF.

les mer...
Wintershall takes over Brage operatorship and becomes production operator in Norway.

Telia tar tingenes Internett offshore

Tilby tjenester som gjør produksjonen langt smartere

Telia tar sammen med Tampnet og CGI steget ut i Nordsjøen med Narrowband-IoT (NB-IoT), teknologien som er spesiallaget for tingenes internett. Wintershall Norges Brage er den første oljeplattformen i verden med NB-IoT-dekning, og pilotprosjektet fra Telia er den første anvendelsen av teknologien offshore.

les mer...
UR 16 kg crop

Universal Robots lanserer en samarbeidende robot til tung nyttelast for samarbeidende automatisering

Produsenter må se på fleksible løsninger for å være konkurransedyktige

Bygd for å gjøre mer: UR16e utvider sine løsninger for samarbeidende robotløsninger ved å tilføye kapasitet til tung nyttelast for produsenter som ønsker å øke automatiseringen

 

les mer...
Siemens Qwre crop

Siemens AS og Øwre-Johnsen har inngått en serviceavtale for Hach lab- og analyseinstrumenter

Har bygget opp en organisasjon med erfarne servicefolk

Siemens har i mange år levert komplette instrument og analyse pakker for vannbehandling, vannrensing og fiskeoppdrett. For å kunne ivareta kundenes servicebehov på best mulig måte har vi nå inngått en serviceavtale med vår autoriserte partner Øwre-Johnsen.

les mer...