Nye navn hos Bosch Rexroth AS

Bosch Rexroth som har et av bransjens bredeste spekter innen produkter og løsninger for fabrikkautomasjon styrker salgsteamet.
Tormod Eriksen med ansvar for Sør-Norge, og Roger Almaas som skal dekke Midt- og Nord-Norge, er ansatt for å styrke salgsteamet på fabrikkautomasjon.

Roger Almaas har lang erfaring med teknisk salg og Tormod Eriksen har erfaring med elektriske drivsystemer og har tidligere jobbet med operatørpaneler, servomotorer, frekvensomformere og pls.

Hos oss jobber begge med alle våre teknologiområder for fabrikkautomasjon, det være seg lineær- og montasjeteknikk, elektriske drivsystemer eller hydraulikk

Bosch Rexroth AG er en av verdens ledende spesialister innen drive and control teknologi. Mer enn 500.000 kunder forbinder merkenavnet Rexroth med skreddersydde løsninger for drift, styring og betjening av maskiner og anlegg. Bosch Rexroth er partner for mobile applikasjoner industriapplikasjoner og engineering så vel som fornybar energi. Firmaet leverer løsninger tilpasset de forskjellige krav og behov i de enkelte markeder. Som The Drive & Control Company utvikler, produserer og selger Bosch Rexroth komponenter og systemer i mer enn 80 land. I 2011 hadde Bosch Rexroth AG, del av Bosch Group, en omsetning på ca. 6,4 milliarder euro og 38.400 ansatte.

Se mer på www.boschrexroth.no

Bosch-gruppen er en ledende global leverandør av teknologi og tjenester. Innen automotive- og industriteknologi, forbrukerartikler og bygningsteknologi genererte over 306.000 ansatte en omseting på 52,3 milliarder euro i regnskapsåret 2012. Bosch-gruppen består av Robert Bosch GmbH og rundt 350 datter- og landselskaper i ca. 60 land. Tar man med salgs- og servicepartnere, er Bosch representert i rundt 150 land. Dette globale utviklings-, produksjons- og salgsnettverket danner basis for videre vekst. Bosch brukte ca. 4,5 milliarder euro på forskning og utvikling i 2012 og søkte om mer enn 4.700 patenter worldwide. Med alle sine produkter og tjenester bidrar Bosch til økt livskvalitet gjennom levering av innovative og fordelaktige løsninger.

Se mer på http://www.bosch.com/, http://www.bosch-press.com/

Ansvarlig for meetering hos Emerson

Emerson har ansatt Ole Kristian Våga som BDM (Business Development Manager ) for metering i Norge. Han vil være ansvarlig for å ivareta eksisterende kunder, rammeavtaler og prosjekter.
Les mer

Skal lede ny olje- og gass-satsing i Norge

Lars Torstveit er ansatt som ny norsk salgsansvarlig og skal bygge opp en ny avdeling i Schneider Electric. Målet er en omsetning på mange hundre millioner kroner innen 2017.
Les mer

WAGO fortsetter å vokse

Etter å ha ansatt Thorgrim Jansrud og Kristian Syversen på automasjon support i våres er det nå ansatt to nye selgere som har fokus på det økende O&G salget.
Les mer

Kjenner markedet

Omron har ansatt ny en ny Field Sales Engineer. Han skal ha ansvaret for Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus.
Les mer