Eaton UPS crop

Digital transformasjon krever trygg reservekraft og smart løsninger

Ny UPS med lithium-ion-teknologi fra Eaton

Energistyringsselskapet Eaton har lansert en ny UPS med lithium-ion-teknologi som sikrer lengre levetid og mindre vedlikehold. Eaton har lang erfaring med avbruddsfri strømforsyning, forkortet UPS («uninterruptible power supply»). Nyest i rekken er 9PX lithium-ion-UPS med lengre batteritid og et lavere klimaavtrykk enn syrebatterier med reguleringsventil (VRLA-batterier).

– Digital transformasjon krever trygg reservekraft og smarte løsninger. Derfor fortsetter vi satsningen vår på lithium-ion-batterier i våre nye UPS-er. Lithium-ion-teknologi har lang levetid, og sikrer produkter som krever mindre vedlikehold for de som driver med drift- og vedlikehold av datasentre, sier Jon Helsingeng, som leder Eaton i Norge og Norden.

UPS-en har en forventet levetid på åtte til ti år. Den kan integreres med Eatons nettverkskort Gigabit (Network-M2) for å sikre trygge, tilkoblede funksjoner og kompatibilitet med selskapets fjernovervåkingstjeneste for strømovervåking og -styring. Overvåkingen foregår i sanntid, noe som sikrer god beredskap i tilfelle strømbrudd.

Om Eaton:

Eaton er en ledende virksomhet globalt med høy kompetanse på energistyringsteknologi og -tjenester. Vi leverer løsninger for kraftdistribusjon, kretsbeskyttelse, strømkvalitet, reservestrøm og energilagring, kontroll og automatisering, el-sikkerhet og miljøvennlige løsninger. Med en helhetlig tilnærming til våre tjenester, kanaler og digitale plattformer, hjelper vi kunder over hele verden med å løse utfordringer innen styring av energi.

Fiskal-kalibrering crop

Korrekte målinger er lønnsomt

Målefeil på 0,3 prosent kan dette utgjøre et års tap på hele 1 milliard kroner

Hver dag strømmer enorme mengder olje og gass gjennom diverse produksjons- og salgskanaler. En måleusikkerhet på 0,3% er det maksimale som tillates per i dag ifølge Oljedirektoratets forskrift om fiskal kvantumsmåling av olje og gass. Dette kan virke ekstremt nøyaktig, men når det er store verdier i spill blir også konsekvensene ved tilsynelatende små avvik dyre.

les mer...
Phoenix Pia crop

Phoenix Contact rekrutterer internt til nyopprettet salgsrolle

Har tidligere jobbet med salg og kundeservice

Phoenix Contact AS har gleden av å ønske Pia Martinsen velkommen i en nyopprettet rolle som Sales Coordinator. Phoenix Contact er i vekst og vi ser behovet for en koordinerende rolle i salgsavdelingen. Stillingenskalbidra inn i teamet med salgsstøtte, og sørge for god flyt innad i avdelingen og eksternt mot kunder, samt bidra til økt kundetilfredshet.

les mer...
Danfoss optimalisere crop

Oppnå store energibesparelser

Kan også tilby grunnleggende opplæring

Det er mulig å oppnå høyere energibesparelser og få mest mulig ut av en frekvensomformere installasjon. Brukerne kan faktisk oppnå opp til 20 prosent årlig energibesparelse helt fra første oppstart med DrivePro® Start-up fra Danfoss

les mer...
Pepperl Siv-reduced crop

Ny ansettelse i Pepperl+Fuchs AS

Siv Dahl er nylig ansatt på ordrekontoret på Pepperl+Fuchs AS i Porsgrunn. Hun overtar jobben etter Kari Glenna som går av med pensjon etter hele 47 år i samme jobb og i samme firma. Det er en imponerende karriere for Kari som nå går mot slutten. Vi vet Kari har mange venner der ute som kommer til å savne henne

les mer...