Ny toppsjef i Siemens

Helt uventet ble ny toppsjef i Siemens AG presentert på pressekonferanse i går, onsdag 31. juli.
Joe Kaeser som inntil i går var finansdirektør ble presentert som ny toppsjef, President and Chief Executive Officer, for Siemens AG. Utnevnelsen kom helt overraskende på pressen som var samlet for å få presentert resultatet for tredje kvartal i regnskapsåret 2013, Siemens har avvikende regnskapsår. Forrige toppsjef gikk av med umiddelbar virkning. Kaeser har jobbet i Siemens i hele sin yrkesaktive karriere. Han er utdannet innen ledelse og økonomi og ble ansatt i Siemens i 1980.

Meldinger i internasjonale medier tyder på at styret ser behov for å få en mer strømlinjeformet organisering av Siemens konsernet. Ordreinngangen for Siemens økte med 19 prosent, omsetningen på 19,2 milliarder euro er to prosent lavere en tilsvarende periode i fjor. Overskuddet var også synkende.

Ytterligere informasjon finnes på: http://www.siemens.com/entry/cc/en/

Ansvarlig for meetering hos Emerson

Emerson har ansatt Ole Kristian Våga som BDM (Business Development Manager ) for metering i Norge. Han vil være ansvarlig for å ivareta eksisterende kunder, rammeavtaler og prosjekter.
Les mer

Skal lede ny olje- og gass-satsing i Norge

Lars Torstveit er ansatt som ny norsk salgsansvarlig og skal bygge opp en ny avdeling i Schneider Electric. Målet er en omsetning på mange hundre millioner kroner innen 2017.
Les mer

WAGO fortsetter å vokse

Etter å ha ansatt Thorgrim Jansrud og Kristian Syversen på automasjon support i våres er det nå ansatt to nye selgere som har fokus på det økende O&G salget.
Les mer

Kjenner markedet

Omron har ansatt ny en ny Field Sales Engineer. Han skal ha ansvaret for Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus.
Les mer