Ny markedsdirektør i Goodtech ASA

Arve Teie gikk over til stilling som Markedsdirektør /CMO i Goodtech konsernet mandag 3. desember.
Han kom fra stilling som administrerende direktør for Goodtech Products. I mer en 20 år har Teie hatt ansvaret for Rockwell og Allen-Bradley i Norge, fra starten i 1992 og frem til i dag. Ved starten het selskapet Triple-S og er id ag kjent som Goodtech Products.

- Det har vært en fantastisk reise hvor jeg har vært utrolig heldig å bli kjent med stor del av norsk industri og ikke minst har knyttet mange og nære kontakter i automatiseringsbransjen, sier Arve Teie. Nå går jeg over i en stilling som markedsdirektør i Goodtech konsernet, noe som betyr mange nye utfordringer og muligheter.

Teie er en kjent bransjemann. Blant annet har han hatt ledende verv i Norsk forening for Automatisering (NFA), som omfattet posisjon som styreleder i flere år.

I dag er også Goodtech Products kjent som leverandør av instrumentering og kommunikasjonsprodukter i tillegg til automatisering og kontrollsystemer.

Eiliv Elvebakk, tidligere teknisk sjef, i overtar som leder i Goodtech Products AS.

Teie er interessert i friluftsliv og har i mange år blant annet deltatt både i Birkebeiner-rennet og -rittet.

Ytterligere informasjon finnes på www.goodtech.no

Ansvarlig for meetering hos Emerson

Emerson har ansatt Ole Kristian Våga som BDM (Business Development Manager ) for metering i Norge. Han vil være ansvarlig for å ivareta eksisterende kunder, rammeavtaler og prosjekter.
Les mer

Skal lede ny olje- og gass-satsing i Norge

Lars Torstveit er ansatt som ny norsk salgsansvarlig og skal bygge opp en ny avdeling i Schneider Electric. Målet er en omsetning på mange hundre millioner kroner innen 2017.
Les mer

WAGO fortsetter å vokse

Etter å ha ansatt Thorgrim Jansrud og Kristian Syversen på automasjon support i våres er det nå ansatt to nye selgere som har fokus på det økende O&G salget.
Les mer

Kjenner markedet

Omron har ansatt ny en ny Field Sales Engineer. Han skal ha ansvaret for Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus.
Les mer