Master modul støtter sensorer på DALI

Wagos nye Dali master modul type 753-647 støtter også sensorer på Dali-nettverket. Det er ikke lenger nødvendig med nok et nettverk for eksempel til lux målere og PIR-sensorer.
Dette øker fleksibiliteten på Dali-nettverket og gir installatøren en enklere struktur og kortere installasjonstid.

Modulen støtter 64 sensorer og 64 aktuatorer (lampepunkter)

Samtidig er det også utviklet et nytt grafisk konfigureringsverktøy som gir en god oversikt over prosjektet og gjør både utvikling og vedlikehold av Dali-nettverk enklere. I tillegg er også addressering av enhetene på Dali-nettverket blitt enklere og det er nye funksjoner for lagring og gjenoppretting av prosjektene.

Den nye modulen gir også 200mA strømforsyning til Dali-nettverket.

Normalt vil det være flere slike Dali master moduler i èn Wago kontroller, og derfor er det samtidig utviklet en ekstern strømforsyning som gir 1.100 mA for inntil fem Dali moduler.

Mer informasjon finnes på www.wago.no

Om Wago
Wago har stor suksess i Norge med innstikklemmer og koblingsklemmer, men vi ønsker også å vise resten av produktomfanget fra Wago. Ikke minst er automatisering blitt et meget viktig segment for selskapet, med store leveranser til skipsindustri og offshore.

Wago er oppfinneren av fjærklemmeteknologien, og vi har nå levert mer enn 12 mrd. rekkeklemmer med fjær. Denne teknologien ble tidlig tatt i bruk hvor det var vibrasjoner til stede og hvor det var opplagt at andre forbindelser kunne løsne.

Prestisjepris til Siemens

Siemens Building Technologies er tildelt den prestisjetunge europeiske Frost & Sullivan Market Leadership Award 2013 for byggautomatiseringssystemet Siemens DESIGO.
Les mer

Problemfri kommunikasjon

ABBs IP grensesnittet IPS/S2.1 og IP routeren IPR/S2.1 kan begge brukes som grensesnitt for å koble seg til KNX-anlegget med PC, smarttelefon og nettbrett via trådløs router.
Les mer

Fjernstyr varmen

Ny Web App til Microtemp Sentralstyring. Nå kan du styre varmen fra smarttelefonen, nettbrettet eller PC'en din, også når du er borte fra hus eller hytte.
Les mer

Ny og kraftigere kontroller

Den nye BACnet kontrolleren type 750-831 fra Wago integrerer forskjellige kommunikasjonsprotokoller slik som for eksempel LON, DALI, KNX. Dette bidrar til å redusere i et byggs kommunikasjonsløsning.
Les mer