Holla Goodtech crop

Goodtech og Wacker Chemicals fortsetter transformasjonen på Holla

Wacker Chemicals Norway AS har nylig valgt Goodtech til å gjennomføre oppgradering av kraftforsyning, samt kompensering og filtrering av strøm på sitt anlegg på Holla Industripark. Oppgraderingen muliggjør en fremtidig økning i effekt på ovn 4, samt fornyelse av all elektrisk utrustning, forbedret instrumentering, visualisering og kontroll av bryterne sammenlignet med dagens løsning. 

Løsningen skal øke evnen til å utnytte ren energi på Wacker Chemical sitt anlegg og minimere effekttap.

Kontrakten er i størrelsesorden 27 MNOK, og innebærer ansvar for engineering, prosjektering, innkjøp og commissioning i prosjektet som forventes ferdigstilt sommeren 2025.

Wacker Chemicals Norway AS har samtidig signert service- og supportavtale med Goodtech som innebefatter alle verkets vern- og kontrollanlegg.

"Wacker Chemicals har i mange år samarbeidet med Goodtech og opplever selskapet som en forutsigbar partner som forstår våre transformasjonsbehov og evner å løse disse på en effektiv og god måte", sier Torbjørn Halland, Administrerende direktør hos Wacker Holla.

Konsernsjef Margrethe Hauge understreker videre:

"Det er med stor glede vi har blitt valgt som partner for dette spennende prosjektet, som ikke bare vil styrke kraftforsyningen til ovn 4, men også legge grunnlaget for fremtidig vekst og digitalisering hos Wacker. Vårt nære samarbeid med Wacker Chemicals Holla de siste årene har gitt oss verdifull innsikt i deres drift og behov, og det er ekstra gledelig at de på nytt velger Goodtech som sin samarbeidspartner for å fortsette med sin effektivisering av driften."

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.