Holla Goodtech crop

Goodtech og Wacker Chemicals fortsetter transformasjonen på Holla

Wacker Chemicals Norway AS har nylig valgt Goodtech til å gjennomføre oppgradering av kraftforsyning, samt kompensering og filtrering av strøm på sitt anlegg på Holla Industripark. Oppgraderingen muliggjør en fremtidig økning i effekt på ovn 4, samt fornyelse av all elektrisk utrustning, forbedret instrumentering, visualisering og kontroll av bryterne sammenlignet med dagens løsning. 

Løsningen skal øke evnen til å utnytte ren energi på Wacker Chemical sitt anlegg og minimere effekttap.

Kontrakten er i størrelsesorden 27 MNOK, og innebærer ansvar for engineering, prosjektering, innkjøp og commissioning i prosjektet som forventes ferdigstilt sommeren 2025.

Wacker Chemicals Norway AS har samtidig signert service- og supportavtale med Goodtech som innebefatter alle verkets vern- og kontrollanlegg.

"Wacker Chemicals har i mange år samarbeidet med Goodtech og opplever selskapet som en forutsigbar partner som forstår våre transformasjonsbehov og evner å løse disse på en effektiv og god måte", sier Torbjørn Halland, Administrerende direktør hos Wacker Holla.

Konsernsjef Margrethe Hauge understreker videre:

"Det er med stor glede vi har blitt valgt som partner for dette spennende prosjektet, som ikke bare vil styrke kraftforsyningen til ovn 4, men også legge grunnlaget for fremtidig vekst og digitalisering hos Wacker. Vårt nære samarbeid med Wacker Chemicals Holla de siste årene har gitt oss verdifull innsikt i deres drift og behov, og det er ekstra gledelig at de på nytt velger Goodtech som sin samarbeidspartner for å fortsette med sin effektivisering av driften."

itSMF SigMa crop

En viktig møteplass for AI og digital transformasjon

Signe-Marie ser frem til å ta i mot folk til workshops og på itSMF-konferansen

Vi er på full fart inn i en ny teknologisk revolusjon. Deet er ingen tvil om at kunstig intelligens er en disruptiv teknologi – som vi må forhode oss til. På itSMF-konferansen 6 vil over 30 internasjonale eksperter ta for seg både problematiske sider og de enorme mulighetene som oppstår i den digitale tidsalderen.

Emerson ASCO_327C_Group crop

Emerson-magnetventil med høy strømning øker pålitelighet og driftseffektivitet

ASCO-serien 327C magnetventil har et direktevirkende design med høy strømning for overlegen strømningskontroll og driftssikkerhet. Emerson har introdusert en ny ASCO-serien 327C magnetventil med et direktevirkende design for høy strømning som leverer et overlegent strømning/kraft-forhold sammenlignet med lignende ventiler. 

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Karsten Moholt crop

IKM KJØPER Karsten Moholt AS og Aquamarine AS

IKM Gruppen AS har signert en avtale med Remold Invest AS om kjøp av 100% av aksjene i Moreld AS med datterselskaper, herunder Karsten Moholt AS og Aquamarine AS. Moreld AS er etter salget av flere virksomheter og en omstrukturering omdannet til et holdingselskap som eier selskapene Karsten Moholt AS, Aquamarine AS, Teknisk AS, More Holdco KM AS, AO Holdco AS og More Asset AS. Disse selskapene omsatte for 470 MNOK i 2023 (ureviderte tall).