Pepperl M18-2 crop

Gir brukere rask og enkel igangkjøring

Fleksible fotoceller

De er funksjonelle og kan likevel brukes fleksibelt - de sylindriske fotocellene i M18-serien fra Pepperl+Fuchs leveres i fem funksjonelle prinsipper i tre design - hver med et enhetlig grensesnitt.

M18-sensorene kan brukes som direktereflekterende fotoceller, mot refleks, for klarglassdeteksjon og med eller uten bakgrunnsavblending i nesten alle standardapplikasjoner. På grunn av den standardiserte sensorporteføljen er produktvalg og betjening ved hjelp av et potensiometer spesielt enkelt og greit. Dette tillater brukere rask og enkel igangkjøring av flere M18-sensorer med forskjellige design, lengder eller sensormoduser uten å måtte gjøre seg kjent med forskjellige brukergrensesnitt. Den reduserte kompleksiteten til M18-serien tillater ikke bare tids- og kostnadsbesparende sensorintegrasjon og igangkjøring, men sikrer samtidig en økning i effektiviteten ved bruk av flere M18-sensorer.

AMNYTT 03 2022 kolasj crop

AMNYTT 03 2022 er publisert

Fremtidens samfunn krever kompetente borgere. Det gjelder en rekke yrker som lærere, helsepersonell og ikke minst teknologer. Vi må hele tiden minne samfunnet på behovet for at vi i Norge har nok teknologer. Skal de politiske målsettinger om et grønt skifte nås, som er nødvendig, er en av de aller viktigste forutsetninger for å lykkes å utdanne nok teknisk personell.

les mer...
Oktober 2021Eaton

Eaton lanserer vedlikeholdsfrie HLR-halvlederreleer

Møter høye krav til både levetid og koblingshastighet

Eatons nye HLR-halvlederreleer er kompakte, lydløse og veldig nøyaktige, men først og fremst vedlikeholdsfrie og driftssikre. Eaton utvider sin produktportefølje innen elektriske koblingsløsninger med et nytt produkt som heter HLR-halvlederreleer.

les mer...
Smart 3 crop

Smart Industri er fylt opp

Utstillingen har nå nådd målet med å ha en vekst på 30 %

Messe arrangøren, Maskingrossisternes Forening, opplyser at påmeldingen til årets messe er bedre enn forventet. Det ble planlagt med en vekst på 30 prosent fra forrige arrangement om var i 2019. I skrivende stund er økningen på 40 prosent. Prosjektleder Bente Austad opplyser at det kun er få ledige plasser igjen.

les mer...
Radar Andøya crop

Radarovervåkning av steinsprang på Andøya

Ti av ti testballer som ble sluppet ut fra toppen av fjellet,

Cautus Geo har etablert radarovervåkning av steinsprang på Andøya. – Vi gjennomfører et pilotprosjekt. Det ser positivt ut, sier geolog Sølve Utstøl Pettersen i Nordland fylkeskommune. Cautus Geo er et av Europas ledende teknologifirmaer innen automatisk overvåking av konstruksjoner, landområder, vann, klima og miljø.

les mer...