Pepperl serie7500 crop

Har et universelt design og er UL-godkjent

Ett og samme overtrykksystem for mange applikasjoner

Purgesystemet Bebco EPS® 7500-serien fra Pepperl+Fuchs er et komplett Ex-p overtrykksystem i en ekstremt kompakt kapsling. Systemet består av en kontrollenhet, en kapslingsventil og en manuell eller automatisk manifold. Systemet spyler en standard kapsling for å fjerne farlig gass eller støv og opprettholder et overtrykk i kapslingen.

Systemet har 4 konfigurerbare trykkgrenser i fem valgbare programmer, noe som sikrer enkel og rask implementering - uten at det kreves teknisk ekspertise.

Enkel i bruk og med globale godkjenninger

Den store touchskjermen med flere funksjoner gjør det enkelt å sette opp systemet og det gir brukerne tilgang til viktige parametere. I tillegg til skjermen forenkler status-lysdioder betjeningen med synlighet fra en avstand på opptil 20 meter. Derfor får brukerne oversikt over systemets status uten å måtte gå helt bort til kabinettet. Et utvidet temperaturområde kombinert med et robust, korrosjonsbestandig hus gir brukerne enda mer fleksibilitet. System 7500s har et universelt design og er UL-godkjent. Systemet har globale godkjenninger for ATEX og IECEx, noe som gjør det enkelt å installere og betjene over hele verden.

Bebco EPS ® Serie 7500 høydepunkt:

  • Designet for beskyttelse i Klasse I eller II/Div. 2 og Sone 2/22
  • Fungerer sammen med standard kapslinger
  • Overvåker kontinuerlig kapslingens tilstand og justerer automatisk
  • Stor touchskjerm med lett synlige LED’s gir god oversikt og enkel betjening
  • Konfigurerbare alarmpunkter gir pålitelig beskyttelse
  • Ekstremt kompakt hus
  • Leveres fra lager til en meget konkurransedyktig pris
  • Multispenning AC/DC Power supply gjør at du slipper å tenke på forsyningsspenningen.

 

 

rigol_auglit crop

Auglit AS utvider med Rigol Technologies

Auglit AS og Rigol Technologies har inngått en avtale om salg og distribusjon av Rigol test og måleinstrument.

les mer...
NORD-DuoDrive crop

To blir til en

Gir en betydelig reduksjon i den totale eierkostnaden (TCO)

Nye DuoDrive er girenhet og motor i ett. Med IE5+-synkronmotoren setter NORD DRIVESYSTEMS nye standarder med tanke på energieffektivitet i drivsystemer til næringsmiddelindustri og intralogistikk. NORD har nå optimalisert systemytelsen ved å integrere denne høytytende IE5+-motoren i et ettrinns tannhjulsgir.

les mer...
PEFU_APL_Keyvisual_Lines@2x crop

Ethernet-APL oppfyller prosessindustriens krav

Uten effektiv infrastruktur får man lite nytte av dagens smarte transmittere

I prosessanlegg rundt om i verden finner man i dag nesten utelukkende såkalte smarte instrumenter. Men kun en begrenset del av den informasjonen som disse generer hentes ut og brukes. De dataene som hentes inn brukes nesten uten unntak for prosesstyring.

les mer...
AMNYTT 02 2021 kolasj crop

AMNYTT 02 2021 er publisert

På vei inn den fjerde industriell revolusjon

På vei inn den fjerde industriell revolusjon er en viktig lærdom at vi må evne å planlegge for det ukjente. Teknologiutviklingen er nå så rask at nye muligheter utvikles samtidig som industrien prøver å ta i bruk løsninger som ble lansert for kort tid siden. 

les mer...