Emerson Global Users Exchange

Düsseldorf, Tyskland 29. – 31. mai 2012
Bli med på Emerson Global Users Exchange 2012 i Düsseldorf, Tyskland 29. – 31. mai 2012.

Emerson Exchange er formet av brukere for brukere og gir fagfolk innen Automasjon en verdifull mulighet til å Utveksle Ideer og Skape Løsninger. Det finnes ingen bedre måte å oppdage nyheter på, og å diskutere den nyeste teknologien med andre brukere som faktisk har implementert den.

Emerson Exchange passer for alle, enten man bruker en eller flere av Emersons løsninger eller har en komplett PlantWeb installasjon. Kolleger deler sine erfaringer, noe som vil hjelpe deg til å dra nytte av dagens teknologi – og være forberedt på morgendagens teknologi.
Fra Norge vil blant annet Statoil, Norske Shell, Pronova og Yara holde innlegg.

Besøk web-side for nærmere informasjon om konferansen

Registrer deg online før 30. mars 2012 og spar mer enn 30% av registreringsavgiften! Det er begrenset med plasser, så vi anbefaler deg å være tidlig ute med påmeldingen.

NI Days

5 november 2013 – First Hotel Ambassadeur, Drammen
Les mer

SIL-Kurs i Stavanger

Tormatic skal i samarbeid med G.M. International arrangere SIL-kurs i Stavanger 5. – 8. november. Foredragsholder er den velrenommerte Tino Vande Capelle.
Les mer

NFA kurskalenderen høsten 2013

NFAs oppdaterte høst kurs- og konferansekalender med mange spennende nyheter
Les mer

OMRON Technology Days 2013

Omron har de siste årene hatt stor suksess med Technology Days, et halvdagsseminar med fokus på løsninger innen automasjon, bevegelse, detektering, maskinsikkerhet og komponenter.
Les mer