Autic FlexEdge crop

Grunnmodul som kan utvides med moduler for 4G, WiFi, flere kommunikasjonsporter

Den perfekte match: FlexEdge og Ignition

FlexEdge, som forhandles av Autic AS, er et meget allsidig og fleksibelt produkt, som er skapt for å knytte eksisterende automasjonsutstyr til moderne IIoT og OT plattformer.

FlexEdge er rikelig utstyrt med kommunikasjonsporter og kan kobles mot PLS-er og annet utstyr via 300+ protokoller.  I tillegg til å være en protokollomformer kan data overføres til et SCADA system eller en skyplattform via MQTT eller OPC-UA.

FlexEdge består av en grunnmodul som kan utvides med moduler for 4G, WiFi, flere kommunikasjonsporter og ulike I/O alternativer.

Nøkkelegenskaper:

  • OPC UA server og klient
  • MQTT/MQTT Sparkplug B
  • Ferdige oppsett for mange skyplattformer
  • Protokollomformer
  • IEC 61131 programmering
  • Kobling til SQL databaser
  • Datalogging
  • Webserver

FlexEdge er som skapt for å stå som en front-end eller edge-enhet mot Ignition. Dataene blir umiddelbart tilgjengelige i Ignition via MQTT SparkplugB.

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...