Datasikkerhet i industri og offentlig infrastruktur

Tid: 19. - 20.oktober 2011, Sted: Park Inn Oslo Airport Hotel, Gardermoen
Overvåking og styring av industrielle onshore og offshore produksjonsprosesser er alle basert på bruk av datateknologi. Det samme gjelder innen energisektoren, i den kommunaltekniske sektor og den tekniske delen av helseforetakene. Systemer anvendt til slike spesielle formål kalles ofte Operasjonell teknologi (OT) til forskjell fra generell Informasjonsteknologi (IT).

Se mer om datasikkerhet i fagstoff på www.amnytt.no : Tenk sikkerhet

MÅLGRUPPE:
Teknisk fagpersoner og ledere med oppgaver og ansvar for prosjekt, installasjon, drift og vedlikehold av OT i offentlig og privat virksomhet, onshore og offshore, av alle slag. Hvilken fagdisiplin som drifter OT varierer fra virksomhet til virksomhet. Derfor er seminaret velegnet for mange enheter - ingen nevnt - ingen glemt.

For mer informasjon og program: http://www.ifea.no/aktivitetskalender/?id=119

NI Days

5 november 2013 – First Hotel Ambassadeur, Drammen
Les mer

SIL-Kurs i Stavanger

Tormatic skal i samarbeid med G.M. International arrangere SIL-kurs i Stavanger 5. – 8. november. Foredragsholder er den velrenommerte Tino Vande Capelle.
Les mer

NFA kurskalenderen høsten 2013

NFAs oppdaterte høst kurs- og konferansekalender med mange spennende nyheter
Les mer

OMRON Technology Days 2013

Omron har de siste årene hatt stor suksess med Technology Days, et halvdagsseminar med fokus på løsninger innen automasjon, bevegelse, detektering, maskinsikkerhet og komponenter.
Les mer