CBK infra crop

Dyktige når det kommer til å finne riktige produkter og løsninger

CBK legger til høykvalitets infrastrukturprodukter fra Siemon i sin portefølje

Som en av norges ledende distributør av nettverk- og infrastrukturløsninger, så CBK behovet for å forsterke sin portefølje. De valgte derfor å inngå partnerskap med den globale aktøren innen nettverksinfrastruktur, Siemon.

Som en del av CBK sin allerede brede portefølje vil de nå kunne tilby høykvalitets end-to-end nettverks- og infrastrukturløsninger fra Siemon. 

- Vi valgte Siemon på bakgrunn av deres innovative produkter og løsninger som gjør det mulig for CBK å nå ut til nye markeder i Norge, forteller Andreas Sandvik, Business Development Manager i CBK Distribusjon AS.

Siemon er en global bransjeleder innen design og produksjon av høykvalitets, høyytelses IT-infrastrukturløsninger og -tjenester for datasentre, LAN og intelligente bygninger. De har høy anerkjennelse i verdensmarkedet for sitt fokus på ny teknologi og innovasjon. Selskapet tilbyr en omfattende portefølje med kobber- og optiske fiberkabler, høyhastighets kabler, stativer, kabeladministrasjon og intelligente infrastrukturløsninger.

I dag har CBK sin egne merkevare på infrastrukturprodukter, LinkIT, i tillegg til en rekke andre merker. 

- Markedet for kablet infrastruktur i Norge er i stadig utvikling og vi ønsker å være i forkant av denne utviklingen, forteller Sandvik. Siemon er svært innovative og tidlig ute med ny teknologi, og i tillegg tilbyr de end-to-end løsninger som er veldig viktig for oss som distributør. De er også dyktige når det kommer til å finne riktige produkter og løsninger for det norske markedet. Dette sammen med deres brede produktsortiment vil bidra til å styrke vår posisjon i markedet for kablet infrastruktur og vil gi oss et enda bredere produktsortiment å tilby våre kunder, legger han til.

Med Siemon's komplette og helhetlige produktportefølje av nettverksprodukter ønsker CBK å i økende grad rette seg mot datasenter, enterprise og markedet for intelligente bygninger. Selskapet har som mål å ta store markedsandeler og styrke sin posisjon innenfor disse sektorene.

- Markedet for datasenter i Norge er tidlig ute når det kommer til ny teknologi og har de siste årene hatt en sterk vekst, forteller Sandvik. Nye fiberkabelprosjekter vil øke tilkoblingen til landet og forventes å føre til videre utvikling av datasenter. Etterspørsel etter intelligente bygningsapplikasjoner til å fremtidssikre bygninger og gjøre de mer kostnadseffektive og bærekraftige gir en god mulighet for skjermede kobbernettverk, legger han til.

Siemon gleder seg over samarbeidet med CBK

- CBK er en veletablert virksomhet med en bred kundebase og et erfarent salgsteam. Sammen med CBK vil vi kunne støtte kundene med kompetanse og levere produkter raskt til nye prosjekter. Dette sammen med økt tilstedeværelse i markedet vil bidra til å øke vår markedsandel i regionen, forteller Sebastian Jonsson, Account Manager Nordics & Baltics i Siemon.

CBK er en av Norges ledende distributører innen våre virksomhetsområder. Vi importerer og distribuerer AV-produkter, nettverksutstyr, kabler, komponenter og tilhørende utstyr til norske forhandlere. Vårt hovedfokus ligger på funksjonelle løsninger, god kompetanse, effektive innkjøpsrutiner og kostnadsbesparende logistikk mot våre forhandlere. Lageret vårt ligger i Gneisveien 30 rett utenfor Oslo, hvor det lagerføres mer enn 5 000 ulike artikler. Her er det en henteluke i åpningstiden og gode transportavtaler som kommer deg som kunde til gode.

SIE_200917 - ET 200 Failsafe

Ny redundant CPU for høye krav

Integrert systemdiagnose og 5-nivå beskyttelseskonsept

SIMATIC S7-1500 serien utvides med en ny PLS for det redundante systemet S7-1500R/H med mulighet for integrerte Fail-Safe applikasjoner. Den nye CPU 1518HF-4 PN i redundantserien er egnet for applikasjoner der du stiller høye krav til tilgjengelighet, programomfang og behandlingshastighet, og samtidig krever funksjonell sikkerhet opp til «Safety Integrity Level» SIL 3.

les mer...
Fortuem batterier crop

Fortum investerer i et nytt og moderne gjenvinningsanlegg for elbilbatterier

Imøtekommet økende etterspørselen og gjenvinner litium, nikkel, kobolt og mangan

Anlegget, som skal bygges i Finland, kan gjenvinne sjeldne metaller fra norske elbilbatterier og bidra til mer bærekraftig europeisk batteriproduksjon. Fortum utvider kapasiteten for gjenvinning av elbilbatterier, og skal bygge et nytt og moderne gjenvinningsanlegg i Harjavalta i Finland. Dette vil øke Fortums gjenvinningskapasitet betydelig.

les mer...
Siemens edge crop

Full oversikt i Industrial Edge

Vi lever i en digital verden hvor også nå industrien er på full fart inn. Stikkord som IoT, data, AI, algoritmer, skytjenester, språk som C++, Java, Python og så videre blir mer og mer aktuelle. En aktuell problemstilling er hvordan dette skal bakes inn hverdagen vi kjenner fra før, uten å gå på bekostning av krav og viktige prinsipper industrien er nødt til å ivareta, som i mange tilfeller skiller seg fra forbruker- og IT-verden. Siemens Industrial Edge er svaret.

 
les mer...
Pepperl safeUC crop[1]

Ultralyd sensorsystem som er banebrytende for sikkerhetsapplikasjoner

Det blir alltid en sikker og pålitelig deteksjon.

USi®-safety, ultralydbasert sensorsystem fra Pepperl+Fuchs i henhold til Kategori 3 PL d. USi®-safety ultralyd sensorsystem er banebrytende for sikkerhetsapplikasjoner - enten det er i krevende industrielle omgivelser eller utendørs.

les mer...