Automation University

København, 9.-10. mai i Bella Center
Goodtech Products, norsk representant for Rockwell Automation, arrangerer fagreise til Automation University i København.

Automation University er Rockwell Automations europeiske bruker og utdannelseskonferanse og går av stabelen 9.-10. mai i Bella Center utenfor Kastrup Lufthavn.

Arrangementet heter i år «Learning with a Difference» og hovedbudskapet er Integrert arkitektur og bruk av Ethernet IP som helhetlig kommunikasjonsplattform. Foredrag og presentasjoner, brukererfaringer, produktnyheter og demonstrasjoner, «hands on» trening og tett dialog med spesialister danner rammen om arrangementet.

Automation University legger vekt på utdannelse, inspirasjon og nettverksbygging og tilbyr alle med interesse for automatiseringsfaget et godt innblikk i de siste teknologi- og utviklingstrender.

For ytterligere informasjon kontakt Goodtech Products, hjemmeside http://www.goodtechproducts.no/

NI Days

5 november 2013 – First Hotel Ambassadeur, Drammen
Les mer

SIL-Kurs i Stavanger

Tormatic skal i samarbeid med G.M. International arrangere SIL-kurs i Stavanger 5. – 8. november. Foredragsholder er den velrenommerte Tino Vande Capelle.
Les mer

NFA kurskalenderen høsten 2013

NFAs oppdaterte høst kurs- og konferansekalender med mange spennende nyheter
Les mer

OMRON Technology Days 2013

Omron har de siste årene hatt stor suksess med Technology Days, et halvdagsseminar med fokus på løsninger innen automasjon, bevegelse, detektering, maskinsikkerhet og komponenter.
Les mer