Ansatt to salgsingeniører

IKM Instrutek AS opplever sterk vekst og har ansatt 2 nye salgsingeniører innen automasjon på hovedkontoret i Larvik.
IKM Instrutek AS er en ledende salgs- og service leverandør innen test- og måleinstrumenter. Vi har spesialkompetanse innen elektro, elektronikk, automasjon, tilstandskontroll, maritim navigasjon og kommunikasjon samt kalibrering.

Som en komplett samarbeidspartner tilbyr vi våre produkter og tjenester til blant annet industri, marine og offshore, installatører, strømleverandører, teknisk opplæring til skoleverket og offentlig tjeneste.

Selskapet har hovedkontor i Larvik og avd. kontor i Stavanger og Bergen. Vi er ca. 50 ansatte, har en årlig omsetning på ca. 200 mill. og er en del av IKM Gruppen med ca. 2 500 ansatte som omsetter for rundt 4,5 milliarder.

Bjørn Fredrik Ilestad og Bente Sletholt er begge utdannet automasjonsingeniører og har lang og bred fartstid i næringen. Deres kompetanse vil være et flott tilskudd ved avdelingen for automasjonsprodukter.
Bente har bred erfaring fra service innen prosessanalyse og instrumentering i prosessindustri. Hennes fokus hos IKM Instrutek vil være innesalg av analyse- og kalibreringsinstrumenter innen prosessindustrien samt produkter som trykk, temperatur, nivå, duggpunkt og EX/ATEX innen automasjonsindustrien.

Bjørn Fredrik har 25 års erfaring innen både industri og næringsmiddelindustrien. Hans erfaring vil komme til gode da hans oppgaver primært vil være operativt salgsarbeide av prosessinstrumenter og produkter innen mengdemåling, nivå, gass og trykk, med fokus på næringsmiddelindustrien og kommunal sektor.

For ytterligere informasjon se: www.ikm.no

Ansvarlig for meetering hos Emerson

Emerson har ansatt Ole Kristian Våga som BDM (Business Development Manager ) for metering i Norge. Han vil være ansvarlig for å ivareta eksisterende kunder, rammeavtaler og prosjekter.
Les mer

Skal lede ny olje- og gass-satsing i Norge

Lars Torstveit er ansatt som ny norsk salgsansvarlig og skal bygge opp en ny avdeling i Schneider Electric. Målet er en omsetning på mange hundre millioner kroner innen 2017.
Les mer

WAGO fortsetter å vokse

Etter å ha ansatt Thorgrim Jansrud og Kristian Syversen på automasjon support i våres er det nå ansatt to nye selgere som har fokus på det økende O&G salget.
Les mer

Kjenner markedet

Omron har ansatt ny en ny Field Sales Engineer. Han skal ha ansvaret for Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus.
Les mer