Alltid kontroll på prosessgassene

Tidligere i år lanserte KROHNE sin nye universale ultralyd mengdemåler for gass. OPTISONIC 7300 komplimenterer produktspekteret som omfatter alt fra måling av trykkluft til fiscal måling av naturgass.
OPTISONIC 7300 sørger for en økonomisk løsning på mengdemåling av gass i prosess- og hjelpesystemer innen olje og gass, raffineri, kjemisk og petrokjemisk industri. Den vil også være det naturlige førstevalget for måling av naturgass. OPTISONIC 7300 vil også være det riktige alternativet i en mengde andre industrier, så som trykkluft, våt biogass, blandet gass og damp.

OPTISONIC 7300 er en 2-stråle ultralyd mengdemåler som gir utmerket langtids-stabilitet og repeterbarhet. Den leverer høy ytelse i et stort måleområde. Den måler like godt begge veier (bi-direksjonal) fra +/- 30 m/s med usikkerhet på +/- 1% av målt verdi over hele måleområdet. Med unik sensordesign i titan som standard, gir den bedre signal-støy forhold, og unngår akustisk feedback. Rustfrie sensorer er tilgjengelig om ønskelig.

OPTISONIC 7300 er robust og tilnærmet vedlikeholdsfri. Den er utviklet for optimal kost-nytte verdi og mange års drift. Ingen bevegelige deler eller innsnevring som kan gi trykkfall. Et lukket design uten utvendige kabler eller sensitive deler gjør den godt egnet i røffe industrielle miljøer.

I de fleste gassapplikasjoner er det behov for volumetrisk måling konvertert til standard betingelser. OPTISONIC 7300 kan direkte tilkobles trykk- og temperatursensorer og kalkulere standard volum/tid. Implementert omfattende diagnostikk som verifiserer tilstanden både for måler og prosess. I tillegg til analog utgang (4-20 mA) er den tilgjengelig med Hart og feltbus.

For ytterligere infomasjon se: www.krohne.no

Om KROHNE Instumentation:
KROHNE Instrumentation er en totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vell som analyse og signalbehandling. Firmaet ble etablert i 2001 som KROHNE bedrift, men produktene har vært solgt i Norge siden før 1980. Hovedkontoret ligger i Moss. Selskapet har 20 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger. KROHNE står for innovasjon og maksimal produktkvalitet og er en av markedslederne innenfor industriell måleteknologi.

Prestisjepris til Siemens

Siemens Building Technologies er tildelt den prestisjetunge europeiske Frost & Sullivan Market Leadership Award 2013 for byggautomatiseringssystemet Siemens DESIGO.
Les mer

Problemfri kommunikasjon

ABBs IP grensesnittet IPS/S2.1 og IP routeren IPR/S2.1 kan begge brukes som grensesnitt for å koble seg til KNX-anlegget med PC, smarttelefon og nettbrett via trådløs router.
Les mer

Fjernstyr varmen

Ny Web App til Microtemp Sentralstyring. Nå kan du styre varmen fra smarttelefonen, nettbrettet eller PC'en din, også når du er borte fra hus eller hytte.
Les mer

Ny og kraftigere kontroller

Den nye BACnet kontrolleren type 750-831 fra Wago integrerer forskjellige kommunikasjonsprotokoller slik som for eksempel LON, DALI, KNX. Dette bidrar til å redusere i et byggs kommunikasjonsløsning.
Les mer