ABB skifter konsernsjef i september

Leder for Discrete Automation and Motion (DM) divisjonen i ABB, Ulrich Spiesshofer erstatter Joe Hogan som konsernsjef 15. september.
Styret i ABB utnevnte i juli Ulrich Spiesshofer til administrerende direktør i konsernet. Hogan vil fortsette med ABB i noen måneder som seniorrådgiver til styret etter lerskiftet 15. september.

Spiesshofer ble medlem i ABBs styre i 2005 og overtok ansvaret for DM i 2009. I hans tid som leder for denne divisjonen har omsetning blitt fordoblet. Et viktig element er integrering av Baldor i divisjonen. Det var ABB største oppkjøp noensinne. Han har økt marginene blant annet gjennom en snuoperasjon i Robotics avdelingen, samt lønnsom vekst i motorer og drives virksomhet.

Før overtakelse ledelsen av DM divisjonen, var Spiesshofer ansvarlig for Corporate Development. Her var han ansvarlig for strategiutvikling og gjennomføring på tvers av forretningsområdene for kraft og automatisering.

Ansvarlig for meetering hos Emerson

Emerson har ansatt Ole Kristian Våga som BDM (Business Development Manager ) for metering i Norge. Han vil være ansvarlig for å ivareta eksisterende kunder, rammeavtaler og prosjekter.
Les mer

Skal lede ny olje- og gass-satsing i Norge

Lars Torstveit er ansatt som ny norsk salgsansvarlig og skal bygge opp en ny avdeling i Schneider Electric. Målet er en omsetning på mange hundre millioner kroner innen 2017.
Les mer

WAGO fortsetter å vokse

Etter å ha ansatt Thorgrim Jansrud og Kristian Syversen på automasjon support i våres er det nå ansatt to nye selgere som har fokus på det økende O&G salget.
Les mer

Kjenner markedet

Omron har ansatt ny en ny Field Sales Engineer. Han skal ha ansvaret for Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus.
Les mer