Phoenix OT nettverk crop

De nye variantene er optimale for maskin- og anleggsbyggere og for anleggsoperat

Ytelsessterke Security-rutere for OT-nettverk

Security-ruterne i produktserien mGuard fra Phoenix Contact beskytter industrielle OT-nettverk mot uberettiget tilgang i form av personer eller ondartet programvare. På SPS 2023 presenteres for første gang de nye variantene med integrert Switch FL MGUARD 2105 og FL MGUARD 4305.

Med de nye Gigabit Security-ruterne kan kommunikasjonen kontrolleres og sikres innenfor et produksjonsnettverk. Maskiner, systemer eller anlegg beskyttes mot cyberangrep eller manipuleringer. 

mGuard-produktserien imponerer med høy behandlingshastighet. Enhetene oppnår en datagjennomstrømning på tilnærmet 1000 Mbit/s. Dermed sørger mGuard-Security-ruterne for høyt sikkerhetsnivå, uten at nettverkets ytelse blir begrenset. I tillegg til den høye behandlingshastigheten har ruterne omfattende Security-funksjoner som for eksempel en integrert brannmur, som filtrerer datatrafikken i nettverket. Uønsket kommunikasjon eller tilgang til nettverksdeltakere forhindres. Ved å segmentere nettverk kan også datautvekslingen mellom de enkelte segmentene kontrolleres og styres. Slik sikres de enkelte nettverkssegmentene mot for høye datamengder, nettverksoverbelastning og uautorisert tilgang. Sikkert fjernvedlikehold er også mulig med mGuard-Security-ruterne. Med den krypterte VPN-kommunikasjonen kan maskiner eller anlegg fjernvedlikeholdes via ønskede nettverk. En brannmurfunksjon i VPN-tunnelen øker sikkerheten ytterligere. De nye variantene er optimale for maskin- og anleggsbyggere og for anleggsoperatører. 

itSMF SigMa crop

En viktig møteplass for AI og digital transformasjon

Signe-Marie ser frem til å ta i mot folk til workshops og på itSMF-konferansen

Vi er på full fart inn i en ny teknologisk revolusjon. Deet er ingen tvil om at kunstig intelligens er en disruptiv teknologi – som vi må forhode oss til. På itSMF-konferansen 6 vil over 30 internasjonale eksperter ta for seg både problematiske sider og de enorme mulighetene som oppstår i den digitale tidsalderen.

Emerson ASCO_327C_Group crop

Emerson-magnetventil med høy strømning øker pålitelighet og driftseffektivitet

ASCO-serien 327C magnetventil har et direktevirkende design med høy strømning for overlegen strømningskontroll og driftssikkerhet. Emerson har introdusert en ny ASCO-serien 327C magnetventil med et direktevirkende design for høy strømning som leverer et overlegent strømning/kraft-forhold sammenlignet med lignende ventiler. 

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Karsten Moholt crop

IKM KJØPER Karsten Moholt AS og Aquamarine AS

IKM Gruppen AS har signert en avtale med Remold Invest AS om kjøp av 100% av aksjene i Moreld AS med datterselskaper, herunder Karsten Moholt AS og Aquamarine AS. Moreld AS er etter salget av flere virksomheter og en omstrukturering omdannet til et holdingselskap som eier selskapene Karsten Moholt AS, Aquamarine AS, Teknisk AS, More Holdco KM AS, AO Holdco AS og More Asset AS. Disse selskapene omsatte for 470 MNOK i 2023 (ureviderte tall).