Watson Marlow crop

Selskapet er del av Spirax-Sarco Engineering plc Group

WMFTG utvider støtten i Norden med direktesalgskontorer i Finland og Norge

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) har utvidet sitt direktesalg og sin tekniske støtte til kunder i Norden gjennom å åpne kontorer i Finland og Norge. De nye kontorene skal styrke salgsområdet i Norden enda mer og vil arbeide side om side med eksisterende virksomheter i Danmark og Sverige

Den offisielle åpningen fant sted den 1. september 2020 og er WMFTG sitt nyeste bidrag til å tilby kundefokusert strategi for global støtte koblet med lokale løsninger.

De nye salgskontorene hos Watson-Marlow med sete i Vantaa (Finland) og Skedsmokorset (Norge) skal ledes av Per Nielssen Kjelgaard, regional salgsadministrator for Norden. I en kommentar til åpningen av virksomhetene, sa han: “Jeg synes det er veldig spennende å få lede enda et nytt og positivt kapittel som styrker merket vårt i de nordiske landene. I mange år har kundene våre kunnet kjøpe produktene og teknologien vår – men har ikke alltid hatt mulighet for tilgang til støtte fra våre egne team. Vårt syn er at lokal kunnskap og innsikt er avgjørende for forholdet vårt til kundene. Det er det kundene forventer og vil ha. Vi ser veldig frem til å sette i sving og innlede spennende samtaler med gamle og nye kunder og partnere.”
Watson-Marlow Nordic er del av Watson-Marlow Fluid Technology Group, som har et globalt nettverk av virksomheter som inkluderer ti fabrikker og 37 direktesalgskontorer. Selskapet er del av Spirax-Sarco Engineering plc Group, med hovedsete i Falmouth i England.

For mer informasjon; www.wmftg.com

FG Tech io-link-news-page crop

IXARC absolutt encoder nå med IO-link grensesnitt

Eliminerer behov for å støtte komplekse kommunikasjonsprotokoller på sensornivå

FG-Tech AS, som er forhandler av POSITAL sine produkter, kan med dette informere om at deres absolutte encodere nå leveres med det populære IO-Link kommunikasjonsgrensesnittet. IO-Link er et rimelig, enkelt å implementere kommunikasjonsgrensesnitt designet for å forenkle forbindelser mellom store feltbuss- eller industrielle Ethernet-nettverk og sensor- eller aktuator-enheter som er lokalisert på «fabrikkgulvet».

les mer...
OnRobot slipe crop

OnRobot lanserer bruksklart robotslipeverktøy som gjør overflatebehandlingen mer kostnadseffektiv

Forplikter seg til å tilby små og mellomstore bedrifter rimelige løsninger

Tradisjonelle automatiseringsløsninger for sliping krever ofte bakgrunn i robotikk for å kunne implementere og vedlikeholde dem. Med lanseringen av OnRobot Sander får produsentene nå tilgang til et komplett og bruksklart slipeverktøy som er enkelt å bruke sammen med alle større samarbeidende roboter og lette industriroboter.

les mer...
Vannkom med Cla-Val crop

Optimaliserer mot VA-bransjen

Ssikker VA-bransje er sentralt i et moderne samfunn

Med 123 års industriell erfaring organiserer J.S.Cock AS seg for økt satsing mot vann- og avløpsbransjen. Selskapet er allerede en velrennomert leverandør av ventiler og instrumentering til olje, gass, maritim og landbasert industri. Nå forventes det store vekstmuligheter for firmaet i VA-bransjen, både innen kommunale anlegg og infrastrukturprosjekter.

les mer...
AGILOX _OCF crop

Nytt "Intelligent styrt kjøretøy" (IGV): Autonom balansert gaffeltruck styres av svermintelligens

Navigerer i produksjonsanlegget eller varehuset på en autonom måte

Etter “ONE” kommer “OCF”: AGILOX utvider sitt sortiment med intelligent styrte kjøretøy ved å introdusere en ny, autonom balansert gaffeltruck som kan kjøre i alle retninger og fungere med svermintelligens. Slik har AGILOX gått inn på et nytt bruksområde: klassisk intralogistikk i inngående/utgående lagertransport og lagring.

les mer...