Weidmuller HASP diplom crop

Weidmüller Norge inngår partnerskap med Enira AS

Eniras produkterblir inkluderet i Weidmüller Hazardous Areas Solution Partner (HASP) program. Enira AS har gjennomgått Weidmüller Ex sertifiserings opplæring og kan nå sammenstille og sertifisere Weidmüller Ex kapslinger og kontrollbokser ihht ATEX og IECEx.

Enira er en førsteklasses tavlebygger som leverer alle typer elektriske paneler og skinnesystemer. Deres fasiliteter på Kokstad i Bergen, sikrer topp kvalitet og skreddersydde løsninger for ethvert prosjekt. Overrekkelsen av HASP sertifikat her ved Michael Beronius, Administrerende Direktør for Weidmüller Nordic og Baltic, til Morten Johnstad, Daglig Leder hos Enira.

Weidmüller Norge er glade for å ha Enira med på laget og ser frem til et godt samarbeid fremover!
 

Les mer om Klippon Engineering og HASP-programmet her: Hazardous Area Solutions Partners (klippon-engineering.com)

Les mer om Enira AS her: https://www.enira.no/

Endress Johnny_Løff crop

Johnny André Løff ansatt som Business Driver Service & Solutions i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge er i sterk vekst og har ansatt Johnny André Løff som Business Driver Service & Solutions. Johnny tiltrådte den nye stillingen i mars og vil i rollen ha ansvaret for forretningsutvikling og salg innenfor Service og Solutions porteføljen.

Pepperl Visunet crop

Større fleksibilitet med nye alternativer for HMI-serien VisuNet FLX

Serien også kan brukes i utvidede temperaturområder fra -20 °C til +50 °C

Visunet HMI-system blir enda bedre. Nå kan det leveres med innebygget RFID-leser for enklere adgangskontroll og utvidet temperaturområde for bruk i krevende industrielle omgivelser. Den modulære VisuNet FLX HMI-plattformen fra Pepperl+Fuchs står for maksimal fleksibilitet. 

 

Hydrogen pro crop

HydrogenPros partner, DG Fuels offentligjør strategisk samarbeid med Air France-KLM

HydrogenPro strategiske samarbeidspartner, DG Fuels annonserte fredag 10 November en strategisk samarbeidsavtale med Air France-KLM. Sistnevnte har investert i DG Fuels for å bidra til nødvendig arbeid for å nå endelig investeringsbeslutning (FID). Gruppen har investert USD 4,7 mill i produsenten av «Sustaianable Aviation Fuel»

ABB besparelse crop

Energianalyse av motordrifter i industrien avdekker et sparepotensiale på 2,1 TWt

En gjennomsnittlig energibesparelse på 31 prosent

I perioden juni til september 2023 gjennomførte ABB energianalyse på mer enn 2000 elektriske motorer med tjenesten ABB Energy Appraisal, og resultatet indikerer en gjennomsnittlig energibesparelse på 31 prosent. Det tilsvarer et sparepotensiale på mer enn 2,1 terrawatt-timer (TWt), basert på en antatt levetid på 20 år.