Trainor webinar crop

Webinar erstatter klasseromsundervisning

Koronaviruset har satt en midlertidig stopper for klasseromsundervisningen, men instruktørene i Trainor tar utfordringen på strak arm, slik at flere av de avlyste kursene likevel blir gjennomført - som webinar.

Kan ta kurs hjemmefra

Alle Trainors planlagte klasseromskurs til og med 3. april er avlyst som følge av koronapandemien. De fleste av dem var fullbooket. 


​- Det er mange fortvilte kunder, som skulle i gang med viktig og i flere tilfeller myndighetspålagt opplæring disse dagene. Endel av disse vil vi fortsatt kunne gi et tilbud til, når vi nå ruller ut webinarløsning, forklarer Bjørn André Ulseth-Rivelsrud, som er teamleder for instruktørene. Trainor setter også opp åpne kurs som webinar, og påmeldingssystemet er klart til å ta i mot kursdeltakere på hjemmekontor over hele landet. - Enten du er en av de få igjen på kontoret, eller sitter med PCen hjemme på kjøkkenbenken, skal vi gjøre vårt beste for at du får en fullverdig kursopplevelse, sier Ulseth-Rivelsrud, som selv vil holde flere av kursene.

Følgende kurs tilbys som webinar de neste ukene.


​​Flere kurs settes opp fortløpende

AI crop

Ny AI-dreven virtuell assistent for profesjonell bruk

Kan strukturere dataene til en bedrift og avdekke sammenhenger

Å kommunisere med datamaskiner er noe vi er vant med nå til dags. Hjemme og i bilen snakker vi for eksempel med Siri og Alexa. På grunn av konfidensielle data, er denne typen tjenester imidlertid ikke et alternativ for mange bedrifter. Semcon har ved hjelp av det nyeste innenfor kunstig intelligens utviklet en revolusjonerende, virtuell assistent for profesjonell bruk: SIA (Semcon Intelligent Assistant).

les mer...
Phoenix Hannover crop

Utnytter digital teknologien

Phoenix Contact Dialog Days, et tre dages langt web arrangement

Phoenix Contact har alltid vært godt til stede på Hannover Messe med en ruvende stand. I tillegg har selskapet også hatt besøk av mange nordmenn på verdens største industrimesse. Da det ble besluttet å utsette kjempe arrangementet kastet Phoenix seg rundt og lanserte Dialog Days.

les mer...
Krohne PR 4512 crop

Få tilgang til alle prosessdataene dine via Bluetooth – nyhet fra PR electronics

Aktiver Bluetooth-kommunikasjon og datalogging på alle PR 4000- og PR 9000-enhetene fra krohne Instrumentation. Monter 4512 i fronten av transmitterne fra PR-elektronikk, og installer PPS-appen på smartenheten din (iOS og Android). Dette muliggjør direkte overvåking av prosessdataene dine, data- og hendelseslogging og enkel programmering av enheten.

les mer...
Servi Lærdal crop

Rask utvikling av nød respiratorer – ikke bare i Norge

Det har vært inspirerende og lærerikt å jobbe så tett med FFI

Under den daglige pressekonferansen torsdag 31. mars annonsert statsminister Erna Solberg at norske bedrifter hadde utviklet en nød respirator på rekordtid. Regjeringen har bestilt 1 000 respiratorer. Også i Danmark er et liknende prosjekt kommet omtrent like langt i utvikling av nød respiratorer.

les mer...