Trainor webinar crop

Webinar erstatter klasseromsundervisning

Koronaviruset har satt en midlertidig stopper for klasseromsundervisningen, men instruktørene i Trainor tar utfordringen på strak arm, slik at flere av de avlyste kursene likevel blir gjennomført - som webinar.

Kan ta kurs hjemmefra

Alle Trainors planlagte klasseromskurs til og med 3. april er avlyst som følge av koronapandemien. De fleste av dem var fullbooket. 


​- Det er mange fortvilte kunder, som skulle i gang med viktig og i flere tilfeller myndighetspålagt opplæring disse dagene. Endel av disse vil vi fortsatt kunne gi et tilbud til, når vi nå ruller ut webinarløsning, forklarer Bjørn André Ulseth-Rivelsrud, som er teamleder for instruktørene. Trainor setter også opp åpne kurs som webinar, og påmeldingssystemet er klart til å ta i mot kursdeltakere på hjemmekontor over hele landet. - Enten du er en av de få igjen på kontoret, eller sitter med PCen hjemme på kjøkkenbenken, skal vi gjøre vårt beste for at du får en fullverdig kursopplevelse, sier Ulseth-Rivelsrud, som selv vil holde flere av kursene.

Følgende kurs tilbys som webinar de neste ukene.


​​Flere kurs settes opp fortløpende

Axflow Wika crop

AxFlow AS - mangeårig distributør for WIKA i Norge

Nærhet til kundene er avgjørende for effektive løsninger

WIKA er en global markedsleder innen måling av trykk, temperatur, nivå og flow og har blitt representert i Norge siden 1991 av AxFlow AS. I samarbeid med kundene utvikler de omfattende løsninger basert på måletekniske komponenter av høy kvalitet, som til slutt blir integrert i de ulike prosessapplikasjonene.

les mer...
Schneider masterPact crop

Ny effektbryter for maritime applikasjoner

33 % av alle skip vil ha batterier som energikilde innen 2050

Schneider Electric lanserer MasterPact NW EPDC-D 1100V DC, en effektbryter som er testet, godkjent og sertifisert for maritime applikasjoner. - En tydelig trend innen skipsdesign de siste årene er økt bruk av hybride elektriske fremdriftssystemer, forklarer Lasse Baugerud, Offer Manager i Schneider Electric.

les mer...
David Johansen, portrait

Nyansatt Master of Science in engineering i KROHNE Instrumentation

David Johansen er 33 år og bosatt i Moss. Han skal arbeide med teknisk salg av instrumentering rettet mot KROHNE Instrumentation kunder i Olje- og Gass bransjen.

les mer...
NORD-IE5plus-Motor crop

Kostnadsreduksjon med høytytende og energieffektive motorer

Har betydelig lavere tap enn den nåværende IE4-serien

NORD DRIVESYSTEMS har utviklet en ny synkronmotor med betydelig høyere energieffektivitet (IE5+). Denne motoren er et tillegg til de standardiserte girmotorvariantene i LogiDrive-systemene og er spesielt godt egnet for å redusere antall varianter. Det betyr at IE5-synkronmotoren passer ekstra godt for bruk i intralogistikk.

les mer...