Carlo UWP crop

Controlleren har fått økt lagringskapasitet,

WEB-basert Controller med BACnet og Modbus protokoll

Carlo Gavazzi har lansert en ny generasjon controller. Den er et resultat av mange års erfaringer og generelle endringer og krav i markedet.

Som tidligere controllere har den integrert BACnet og Modbus TCP/IP protokoll. Den har også oppdatert og brukervennlig Web-server. Controlleren har fått økt lagringskapasitet, AstroUR funksjon, og en rekke andre forbedringer med tanke på funksjoner og brukervennlighet. En av de nyeste mulighetene er nå kommunikasjon på rest API protokoll og Microsoft Azure sertifisert for IoT. Den kommuniserer også mot alle eldre Duplinekomponenter, samt alle nye Smart Dupline produkter.  Controlleren har drivere for alle Carlo Gavazzi‘s energimeter og nettanalysatorer. Dette gjør systemet meget godt egnet til energistyring og kontroll av f.eks. laster. Integrert lagring og logging av data gjør presentasjon av forbruk og rapporthåndtering enda enklere med nytt og oppgradert

Endress Proline Teqwave MW 500 _ 4W5B crop

Inline-måler for totalt tørrstoffinnhold

Proline Teqwave MW 300/500 er den foretrukne måleren for direkte måling av totalt tørrstoff i slambehandling av avløpsvann, ved bruk av mikrobølgeprinsippet.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.