Carlo UWP crop

Controlleren har fått økt lagringskapasitet,

WEB-basert Controller med BACnet og Modbus protokoll

Carlo Gavazzi har lansert en ny generasjon controller. Den er et resultat av mange års erfaringer og generelle endringer og krav i markedet.

Som tidligere controllere har den integrert BACnet og Modbus TCP/IP protokoll. Den har også oppdatert og brukervennlig Web-server. Controlleren har fått økt lagringskapasitet, AstroUR funksjon, og en rekke andre forbedringer med tanke på funksjoner og brukervennlighet. En av de nyeste mulighetene er nå kommunikasjon på rest API protokoll og Microsoft Azure sertifisert for IoT. Den kommuniserer også mot alle eldre Duplinekomponenter, samt alle nye Smart Dupline produkter.  Controlleren har drivere for alle Carlo Gavazzi‘s energimeter og nettanalysatorer. Dette gjør systemet meget godt egnet til energistyring og kontroll av f.eks. laster. Integrert lagring og logging av data gjør presentasjon av forbruk og rapporthåndtering enda enklere med nytt og oppgradert

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...