Carlo UWP crop

Controlleren har fått økt lagringskapasitet,

WEB-basert Controller med BACnet og Modbus protokoll

Carlo Gavazzi har lansert en ny generasjon controller. Den er et resultat av mange års erfaringer og generelle endringer og krav i markedet.

Som tidligere controllere har den integrert BACnet og Modbus TCP/IP protokoll. Den har også oppdatert og brukervennlig Web-server. Controlleren har fått økt lagringskapasitet, AstroUR funksjon, og en rekke andre forbedringer med tanke på funksjoner og brukervennlighet. En av de nyeste mulighetene er nå kommunikasjon på rest API protokoll og Microsoft Azure sertifisert for IoT. Den kommuniserer også mot alle eldre Duplinekomponenter, samt alle nye Smart Dupline produkter.  Controlleren har drivere for alle Carlo Gavazzi‘s energimeter og nettanalysatorer. Dette gjør systemet meget godt egnet til energistyring og kontroll av f.eks. laster. Integrert lagring og logging av data gjør presentasjon av forbruk og rapporthåndtering enda enklere med nytt og oppgradert

Last mile crop

Fusjonerer for å håndtere viktig infrastruktur

Det nye selskapet skal leverer både utstyr, kompetanse og tjenester

Last Mile Communication og CEE Energiteknikk fusjonerer og blir én komplett leverandør av løsninger for kommunikasjon og overvåking av viktig infrastruktur i energisektoren. Navnet på det nye selskapet er Last Mile AS

les mer...
Flowteknikk mini flowmeter crop

MI-Serie Industriell mini Cori-Flow

Verdens minste industrielle coriolis flowmeter

Verdens minste industrielle coriolis flowmeter fra CORI-FLOW, forhandles av Flow-Teknikk. Kan brukes for veldig nøyaktig måling og dosering av ultralave flowrater. 

les mer...
Trainor Trond foran PC3 (1) crop

Trainor inngår samarbeid med TechTeach

Har behov for mer utfyllende kompetanse

Trainor har inngått samarbeid med TechTeach for å gi sine kunder mulighet til mer fordypning innenfor reguleringsteknikk. Samarbeidet omfatter kursene Programmering av simulatorer og Optimalisering av PID-innstilling, som kan anses som en tilleggskompetanse og fordypning til Trainors kurs i reguleringsteknikk.

les mer...
Rugged Tablet Water

Verdens kraftigste nettbrett for bygg og industri

Har vært utsatt for ekstreme tester for å sørge for at det tåler «alt»

Nytt og forbedret 12 tommers nettbrett designet for de røffeste omgivelser og situasjoner. Dell Technologies har annonsert nettbrettet Latitude 7220 Rugged Extreme, det letteste og kraftigste nettbrettet designet for røffe omgivelser.

les mer...