Carlo UWP crop

Controlleren har fått økt lagringskapasitet,

WEB-basert Controller med BACnet og Modbus protokoll

Carlo Gavazzi har lansert en ny generasjon controller. Den er et resultat av mange års erfaringer og generelle endringer og krav i markedet.

Som tidligere controllere har den integrert BACnet og Modbus TCP/IP protokoll. Den har også oppdatert og brukervennlig Web-server. Controlleren har fått økt lagringskapasitet, AstroUR funksjon, og en rekke andre forbedringer med tanke på funksjoner og brukervennlighet. En av de nyeste mulighetene er nå kommunikasjon på rest API protokoll og Microsoft Azure sertifisert for IoT. Den kommuniserer også mot alle eldre Duplinekomponenter, samt alle nye Smart Dupline produkter.  Controlleren har drivere for alle Carlo Gavazzi‘s energimeter og nettanalysatorer. Dette gjør systemet meget godt egnet til energistyring og kontroll av f.eks. laster. Integrert lagring og logging av data gjør presentasjon av forbruk og rapporthåndtering enda enklere med nytt og oppgradert

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
Palo Alto crop

Palo Alto Networks forenkler AI-drevet OT-sikkerhet

Kan enkelt aktiveres – uten å installere ekstra sensorer

Ny Zero Trust OT sikkerhetsløsning sikrer kritisk infrastruktur uten ekstra sensorer. Bruk av operasjonell teknologi (OT) vokser raskt, og det gjør også nettangrep på OT-miljøer. Angrep som forstyrrer driften og forårsaker skade som strekker seg langt utover inntekter og omdømme, menneskelig sikkerhet og kritisk infrastruktur.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...