Wago Sandberg crop

WAGO styrker IT kompetansen

Thomas Sandberg er ansatt for å hjelpe kundene våre finne morgendagens løsninger innen IT og nettverksløsninger.  Sandberg har 30 års IT-erfaring innen infrastruktur som servere, nettverk, virtualisering og sikkerhet.

Sandberg har utdannelse innen elektro, elektronikk og IT. Har god kunnskap innen IOT og smarthus. I de siste årene har han også jobbet med infrastruktur og tjenester i skyen. Primært AWS med også noe Azure. Sandberg vil være en ressurs som skal bidra til å utvikle gode løsninger for WAGOs kundene. Han vil også jobbe med utviklingen innen automasjon i samarbeid med selgere og supportpersonell.

Sandberg beskriver seg selv som nerd og ølbrygger hvor automasjon og teknologi går hånd i hånd. Har bygget et av verdens mest avanserte (ifølge eget utsagn) hjemmebryggerier basert på automasjon fra WAGO. Se video; https://lnkd.in/dkrbBbtP

Har mange års erfaring som leder, men har alltid jobbet "hands on" med det tekniske i tillegg. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien. 

Erik Hansen Testdal

Ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact

Erik Hansen Testdal er ansatt som ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact. Erik (32) har en bachelor som elektroingeniør, med spesialisering innen industriell instrumentering fra NTNU Trondheim.

les mer...