Tormatic SIL_PM crop

Gjentar suksessen fra høsten 2013

Vil du bli Functional Safety Engineer

Tormatic AS arrangerer Functional Safety Engineer (TÜV Rheinland) kurs sammen med velrenommerte Tino Vande Capelle i Stavanger 21. – 24. oktober.

Kurset fokuserer på sikkerhetsmessige aspekter for olje & gass, prosess og kjemisk industri iht. IEC 61508 og IEC 61511. Capelle er godkjent kursholder innen TÜV Rheinland og etter 3 dagers kurs og 4 timers eksamen kan du smykke deg med tittelen "FS Engineer (TÜV Rheinland)" som kan være nyttig å ha i ulike prosjekter, samt til bruk på f.eks. visittkort og CV. TinoVC er godkjent kursholder for Functional Safety Program for Safety Instrumented Systems (SIS) hos TÜV Rheinland (TUVASI

Vi gjentar suksessen fra høsten 2013. Kurset i november 2013 var fullbooket og tilbakemeldingene var svært positive!!

Ytterligere informasjon finnes her

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.