AMNYTT-nr-6-2013#2-1 650

Vi fornyer oss

AMNYTT følger opp den rivende utviklingen som skjer med de digitale medier. Både hjemmesiden vår og magasinet har fra nyttårsskiftet fått ny teknologiplattform.

Hjemmesiden har nå et mer moderne design. Bruk av mobile enheter som nettbrett og smarttelefon øker sterkt som plattform for å hente nyheter. Det skjer nærmest en revolusjon for tiden. Mest tydelig er denne utviklingen for aviser. I 2009 hadde Aftenposten ingen lesere på mobil løsning. Id age r det omlag 300 000 daglige mobil lesere. Lesere av Aftenposten på nett er nå over 780 000 daglig, noe som er mer en lesere av papir utgaven.

Denne utviklingen vil vi også se i tekniske miljøer. Allerede er det over 40 prosent som foretrekker å få nyheter på digitalt format. www.amnytt.no er nå godt tilpasset smarttelefoner og nettbrett.

AMNYTT Magazine er allerede løftet over på ny plattform. Dere lesere vil enklere få tilgang på funksjoner som:

  • Last ned
  • Skriv ut
  • Del med venner
  • Del på Facebook
  • Se tidligere utgaver
  • Se i full skjerm

Med disse endringene er AMNYTTs informasjonskonsept fortsatt i førersete teknologisk i våre bransjer når det gjelder å tilby dere aktuelle bransjeinformasjon og fagstoff.

Autic assieme_tutti_190 crop

Operatørterminialer med HTML5 basert HMI

Spesielt godt egnet for skipsautomatisering

Operatørterminialer fra Etop500-serien har tatt i bruk nyeste Web-teknologi, for integrasjon med smarttelefoner og nettbrett. Programvaren JMobile JM4WEB er basert på HTML5, som viser dynamiske prosessbilder i elegant vektorgrafikk.

les mer...
Die RDD/RDE-Raumthermostate der Siemens-Division Building Technologies kommen in der zweiten Generation auf den Markt. Die Thermostate bieten ein modernes Design und ermöglichen nun mittels Touch-Bedienelementen eine drucklose Bedienung. Das Sortiment wu

Romtermostater med touch-teknologi

Lanserer en ny generasjon romtermostater

Siemens Building Technologies lanserer en ny generasjon av romtermostater. Etter mer enn ti år på markedet får de nye termostatene nå nytt design, store lettleste displayer og touch-basert betjening.

les mer...
AMNYTT-nr-6-2013#2-1 650

Vi fornyer oss

AMNYTT følger opp den rivende utviklingen som skjer med de digitale medier. Både hjemmesiden vår og magasinet har fra nyttårsskiftet fått ny teknologiplattform.

les mer...
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ny daglig leder i Last Mile Communication AS

Ser frem til å ta fatt på arbeidsoppgavene i LMC

Erik Sandsdalen kommer fra stillingen som administrerende direktør i Miros AS og ledet dette selskapet i 18 år. Miros AS er verdens ledende på teknologiløsninger til maritim metrologisk overvåkning.

les mer...