Hypteck Swing66 crop

Verdens første vibrerende nivåvakt

Den nye VEGASWING 66, som forhandles av Hypteck, har imponerende ytelsesevner: den gir deg pålitelig funksjonalitet ved temperaturer fra -196 til 450 °C og trykk fra vakuum til 160 bar.

Trykk og temperatur har tidligere vært en begrensende faktor, bl.a. i applikasjoner med gass i væskeform, f. eks. LNG-anlegg. Med Swing 66 kan vi nå utnytte de tekniske fordelene til dette måleprinsippet også i disse applikasjonene, noe som igjen vil bidra til å øke driftssikkerheten.

Siden måleprinsippet er så å si  uavhengig av mediets egenskaper er det knapt noen begrensinger for bruksområdet. Dette måleprinsippet vil fungere pålitelig som nivåvakt også ved varierende egenskaper på mediet, f.eks. ved endring i egenvekt. Det er heller ikke behov for justering ved idriftsettelse. Swing 66 har også integrert selvovervåkningsfunksjoner som igjen kvalifiserer instrumentet for SIL2-applikasjoner.

Swing 66 kan selvfølgelig leveres med de vanlige godkjenningene for bruk i eksplosjonsfarlige områder, f.eks. Atex og FM. Vi har også skipsgodkjenning så det er i praksis ingen begrensinger for hvor dette instrumentet kan benyttes. Swing 66 i standardversjon har 74 mm innstikkslengde, vi kan selvfølgelig også levere den i ønsket lengde opptil 3 meter.

Mer informasjon kontakt Hypteck eller se: http://www.vega.com/en/Switching_Vibration_Vibration_Level_Switch_VEGASWING66.htm

Autic assieme_tutti_190 crop

Operatørterminialer med HTML5 basert HMI

Spesielt godt egnet for skipsautomatisering

Operatørterminialer fra Etop500-serien har tatt i bruk nyeste Web-teknologi, for integrasjon med smarttelefoner og nettbrett. Programvaren JMobile JM4WEB er basert på HTML5, som viser dynamiske prosessbilder i elegant vektorgrafikk.

les mer...
Die RDD/RDE-Raumthermostate der Siemens-Division Building Technologies kommen in der zweiten Generation auf den Markt. Die Thermostate bieten ein modernes Design und ermöglichen nun mittels Touch-Bedienelementen eine drucklose Bedienung. Das Sortiment wu

Romtermostater med touch-teknologi

Lanserer en ny generasjon romtermostater

Siemens Building Technologies lanserer en ny generasjon av romtermostater. Etter mer enn ti år på markedet får de nye termostatene nå nytt design, store lettleste displayer og touch-basert betjening.

les mer...
AMNYTT-nr-6-2013#2-1 650

Vi fornyer oss

AMNYTT følger opp den rivende utviklingen som skjer med de digitale medier. Både hjemmesiden vår og magasinet har fra nyttårsskiftet fått ny teknologiplattform.

les mer...
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ny daglig leder i Last Mile Communication AS

Ser frem til å ta fatt på arbeidsoppgavene i LMC

Erik Sandsdalen kommer fra stillingen som administrerende direktør i Miros AS og ledet dette selskapet i 18 år. Miros AS er verdens ledende på teknologiløsninger til maritim metrologisk overvåkning.

les mer...