MAC0010172_Pepperl rgb crop

Verdens første 10-tommer Android Tablet for Sone 2/22

For applikasjoner som krever rask og enkel datainnsamling, blir det i større og større grad benyttet nettbrettløsninger. Fordelene er åpenbare: enhetene er enkle å betjene, intuitive å bruke, og lar brukerne legge inn data, ta bilder og få tilgang til viktige dokumenter mens du er på farten.

 

For å komplettere nettbrettporteføljen har Pepperl+Fuchs datterselskap ecom, i samarbeid med Samsung, lansert Tab-Ex® Pro - verdens første Android-nettbrett med en 10-tommers skjerm for applikasjoner i Ex-Sone 2/22.

Det slanke, robuste nettbrettet veier bare 900g og viser seg å være den ideelle følgesvennen for mobile medarbeidere i felt og for å implementere IIoT-applikasjoner. Tilkoblet en skjerm og et tastatur kan Tab-Ex® Pro til og med fungere som en stasjonær maskin om ønskelig. Da får man et kostnadseffektivt alternativ til en standard stasjonær PC, og tilbyr det beste fra begge verdener.

Mobil og desktop maskin, alt i ett

Tab-Ex® Pro er basert på Samsung Galaxy Tab Active Pro, og er også utstyrt med Google ARCore for implementering av augmented reality-applikasjoner, en ansiktsgjenkjenningsfunksjon og en kraftig prosessor (Qualcomm SDM670 Octa-Core 64 bit 2.0 GHz, 1.7 GHz). I tillegg sikrer Samsung KNOX sikkerhetsplattform og det nyeste Android-operativsystemet det høyeste nivået av data og enhetssikkerhet.

Den store, 10-tommers multi-touch-skjermen har utmerket lesbarhet, selv i direkte lys, og kan betjenes enkelt med en S Pen og også ved bruk av hansker. Dette gjør Tab-Ex® Pro ideell for krevende applikasjoner, for tilgang til nettbasert innhold som konstruksjonstegninger, og for bruk av apper som krever større skjerm. Om nødvendig kan nettbrettet kobles til en stor skjerm og et tastatur ved hjelp av Samsung DeX-funksjonen (desktop experience function), som gir brukerne en komplett desktop-opplevelse.

Et kraftig, utskiftbart batteri på 7400 mAh med lading og pogo-pinnetider på opptil 15 timer muliggjør pålitelig bruk av Tab-Ex® Pro i feltet. Eksternt utstyr som forskjellige hodesett, fjernhøyttaler og mikrofoner, og muligheten for å koble enheten med ecom Smart-Ex Watch 01 smartklokke utvider produktets bruksområder. Tab-Ex® Pro kommer med programmerbare nødknapper og er også tilgjengelig uten kamera på forespørsel.

Enkel mobiladministrasjon

 For å gjøre (pre-)konfigurasjon, idriftsettelse, administrasjon og analyse av mobile enheter som Tab-Ex® Pro så enkelt og brukervennlig som mulig, kombinerer ecom alle disse tjenestene på en og samme digitale plattform. Brukere mottar forhåndskonfigurerte enheter som er tilpasset og klare for bruk over hele verden ved levering og som kan administreres og overvåkes fra en sentral plattform.

 

Endress bærekraft crop

Topp klassifisering for bærekraft

Fungerer som en sentral strategisk indikator for bærekraften hos Endress+Hausers

Endress+Hauser gjør det enda bedre i uavhengig EcoVadis-revisjon Endress+Hauser har fått 76 av 100 poeng i EcoVadis’ internasjonale bærekraftsklassifisering, fire fler enn i fjor. Gruppen havnet i øverste pulje for femte år på rad i 2021 og er nå blant den øverste enprosenten av selskapene som ble sammenlignet.

les mer...
A ferry boat crossing the Tagus River (Rio Tejo) with the city of Lisbon skyline on the background, in Portugal

Sikrer bærekraftig fergeturer i Portugal

Den automatiske inn- og utkoblingen gjøres unna i løpet av 20 sekunder

10 elektriske ferger som skal frakte passasjerer over elven Tejo i Portugals hovedstad Lisboa vil bli utstyrt med autonome ladetilkoblinger fra Zinus. ABB AS tildelte nylig Zinus kontrakten på leveranse av totalt 20 ladetilkoblinger av typen SWC100, som skal installeres på 10 nye helelektriske passasjerferger som skal trafikkere Tejo-elven i Lisboa.

les mer...
IOLink crop

Intelligens fra sensor til sky

Til nå er det installert mer enn 11 millioner IO-Link noder

 IO-Link kommunikasjonsplattform for IIOT applikasjoner som er både produsent og system uavhengig. IO-Link har de siste årene bekreftet sin posisjon som foretrukket kommunikasjonsgrensnitt i industrielle applikasjoner i mange bransjer. Fra en sped begynnelse med 14 firmaer i 2006 har medlemsmassen vokst til mer enn 150 ulike produsenter av utstyr.

les mer...
Krohne 20 jub crop

Mye mer enn mengdemåling

God kompetanse har hele tiden vært en viktig faktor i selskapet

I år har Krohne dobbelt jubileum. Moderselskapet fyller 100 år. Og det norske datterselskapet har 20 års jubileum. I 100 år har moderselskapet vært en innovativ kraft i instrumenteringsbransjen. Fra starten i 1921 til i dag har det vært og er instrumentering som er selskapets kjernevirksomhet.

les mer...