MAC0010172_Pepperl rgb crop

Verdens første 10-tommer Android Tablet for Sone 2/22

For applikasjoner som krever rask og enkel datainnsamling, blir det i større og større grad benyttet nettbrettløsninger. Fordelene er åpenbare: enhetene er enkle å betjene, intuitive å bruke, og lar brukerne legge inn data, ta bilder og få tilgang til viktige dokumenter mens du er på farten.

 

For å komplettere nettbrettporteføljen har Pepperl+Fuchs datterselskap ecom, i samarbeid med Samsung, lansert Tab-Ex® Pro - verdens første Android-nettbrett med en 10-tommers skjerm for applikasjoner i Ex-Sone 2/22.

Det slanke, robuste nettbrettet veier bare 900g og viser seg å være den ideelle følgesvennen for mobile medarbeidere i felt og for å implementere IIoT-applikasjoner. Tilkoblet en skjerm og et tastatur kan Tab-Ex® Pro til og med fungere som en stasjonær maskin om ønskelig. Da får man et kostnadseffektivt alternativ til en standard stasjonær PC, og tilbyr det beste fra begge verdener.

Mobil og desktop maskin, alt i ett

Tab-Ex® Pro er basert på Samsung Galaxy Tab Active Pro, og er også utstyrt med Google ARCore for implementering av augmented reality-applikasjoner, en ansiktsgjenkjenningsfunksjon og en kraftig prosessor (Qualcomm SDM670 Octa-Core 64 bit 2.0 GHz, 1.7 GHz). I tillegg sikrer Samsung KNOX sikkerhetsplattform og det nyeste Android-operativsystemet det høyeste nivået av data og enhetssikkerhet.

Den store, 10-tommers multi-touch-skjermen har utmerket lesbarhet, selv i direkte lys, og kan betjenes enkelt med en S Pen og også ved bruk av hansker. Dette gjør Tab-Ex® Pro ideell for krevende applikasjoner, for tilgang til nettbasert innhold som konstruksjonstegninger, og for bruk av apper som krever større skjerm. Om nødvendig kan nettbrettet kobles til en stor skjerm og et tastatur ved hjelp av Samsung DeX-funksjonen (desktop experience function), som gir brukerne en komplett desktop-opplevelse.

Et kraftig, utskiftbart batteri på 7400 mAh med lading og pogo-pinnetider på opptil 15 timer muliggjør pålitelig bruk av Tab-Ex® Pro i feltet. Eksternt utstyr som forskjellige hodesett, fjernhøyttaler og mikrofoner, og muligheten for å koble enheten med ecom Smart-Ex Watch 01 smartklokke utvider produktets bruksområder. Tab-Ex® Pro kommer med programmerbare nødknapper og er også tilgjengelig uten kamera på forespørsel.

Enkel mobiladministrasjon

 For å gjøre (pre-)konfigurasjon, idriftsettelse, administrasjon og analyse av mobile enheter som Tab-Ex® Pro så enkelt og brukervennlig som mulig, kombinerer ecom alle disse tjenestene på en og samme digitale plattform. Brukere mottar forhåndskonfigurerte enheter som er tilpasset og klare for bruk over hele verden ved levering og som kan administreres og overvåkes fra en sentral plattform.

 

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...