NORD-surface-treatment crop

Et kostnadseffektivt alternativ til aluminiumsversjoner

Veiledning fra NORD: Korrosjonsbeskyttelse for høy belastning

Med den unike overflatebeskyttelsen nsd tupH tilbyr NORD DRIVESYSTEMS en korrosjonsbeskyttelse som vanligvis er forbundet med rustfritt stål. Den kan kombineres med fleksible, modulbaserte drivprodukter. Drivløsningene er tilgjengelige i flere størrelser som snekkegir, tapp-/parallellgir og vinkelgir, fullt tilgjengelig med glatt motor og drivelektronikk.

I næringsmiddelindustrien må både anlegg, maskiner og drivteknologi beskyttes mot skitt, fuktighet, vannsprut og aggressive midler. Lakkerte systemer er imidlertid svært utsatt for selv små skader, og gir ikke permanent beskyttelse. Drivenheter i rustfritt stål er relativt dyre. Korrosjonsbeskyttelsen nsd tupH fra NORD DRIVESYSTEMS er et kostnadseffektivt alternativ til aluminiumsversjoner som gir betydelig lengre levetid for komponenter i tøffe miljøer. Det er nå mulig å laste ned en veiledning fra NORD DRIVESYSTEMS om korrosjonsbestandige drivløsninger for hygienisk produksjon. Behandlingen nsd tupH er tilgjengelig for de fleste av NORDs modulbaserte drivsystemer i aluminium, inkludert forskjellige serier med girenheter, glatte motorer og desentralisert drivelektronikk.

Godt egnet til mange bruksområder i industrien
Når drevenes overflate eksponeres for skraping og slag i industrien, kan selv ikke korrosjonsbeskyttende belegg av høy kvalitet gi effektiv beskyttelse. Når overflaten er blitt skadet, blir den ofte infiltrert av korrosjon, og heller ikke reparasjoner vil hjelpe permanent. Med behandlingen nsd tupH blir overflaten betydelig mer robust enn med lakk, og selv små svekkelser begrenses til det skadede området. Drev med nsd tupH er ikke bare egnet for hygienekritiske bruksområder i næringsmiddelindustrien, men også til ulik bruk i prosess- og legemiddelindustri. De brukes ofte på transportbånd, pumper, blande- og røreverk, men også i vann- og kloakkanlegg og bilvasklokaler.

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...