ProEXR File Description=Attributes=cameraAperture (float): 36.000000cameraFNumber (float): 21.000000cameraFarClip (float): 1000000015047466200000000000000.000000cameraFarRange (float): 1000.000000cameraFocalLength (float): 210.000000cameraFov (flo

Den er spesifisert til -40°C og er derfor egnet til bruk i fryselagerere

Ultralydsensorer for ekstrem kulde

L2-serien fra Pepperl+Fuchs i versjon for lave temperaturer. Når temperaturen dropper langt under frysepunktet, kan bruk av elektroniske sensorer være en utfordring.

Standard ultralydsensorer er designet for bruk ned til -25 °C, men om det trenges funksjonalitet i enda lavere temperaturer, er utvalget begrenset. Pepperl+Fuchs lanserer nå en versjon av den populære L2-serien av ultralydsensorer som er spesialdesignet for ekstremt lave temperaturer. Den er spesifisert til -40°C og er derfor egnet til bruk i fryselager-applikasjoner eller andre steder med ekstrem kulde.

https://www.pepperl-fuchs.com/norway/no/35753.htm

 

Last mile crop

Fusjonerer for å håndtere viktig infrastruktur

Det nye selskapet skal leverer både utstyr, kompetanse og tjenester

Last Mile Communication og CEE Energiteknikk fusjonerer og blir én komplett leverandør av løsninger for kommunikasjon og overvåking av viktig infrastruktur i energisektoren. Navnet på det nye selskapet er Last Mile AS

les mer...
Flowteknikk mini flowmeter crop

MI-Serie Industriell mini Cori-Flow

Verdens minste industrielle coriolis flowmeter

Verdens minste industrielle coriolis flowmeter fra CORI-FLOW, forhandles av Flow-Teknikk. Kan brukes for veldig nøyaktig måling og dosering av ultralave flowrater. 

les mer...
Trainor Trond foran PC3 (1) crop

Trainor inngår samarbeid med TechTeach

Har behov for mer utfyllende kompetanse

Trainor har inngått samarbeid med TechTeach for å gi sine kunder mulighet til mer fordypning innenfor reguleringsteknikk. Samarbeidet omfatter kursene Programmering av simulatorer og Optimalisering av PID-innstilling, som kan anses som en tilleggskompetanse og fordypning til Trainors kurs i reguleringsteknikk.

les mer...
Rugged Tablet Water

Verdens kraftigste nettbrett for bygg og industri

Har vært utsatt for ekstreme tester for å sørge for at det tåler «alt»

Nytt og forbedret 12 tommers nettbrett designet for de røffeste omgivelser og situasjoner. Dell Technologies har annonsert nettbrettet Latitude 7220 Rugged Extreme, det letteste og kraftigste nettbrettet designet for røffe omgivelser.

les mer...