Triple Zybersafe crop

Markedet trenger enkle løsninger med stor kapasitet

Triple-S og Zybersafe inngår samarbeid i Norden

Triple-S inngikk i forrige uke en avtale med Zybersafe (København/Danmark), som betyr at Triple-S fremover vil forhandle Zybersafes portefølje av hardware-baserte krypteringsmoduler i Norden. Zybersafe leverer Hardware-baserte sikkerhetsmoduler til kryptering av 1G, 10G og 100G punkt-til-punkt Ethernet-forbindelser. 

Zybersafes krypteringsenheter gir spesielt verdi ved å:

  • Kryptere dataoverføringer med minimal påvirkning på Ethernet-forbindelsens kapasitet
  • Ha et veldig enkelt oppsett, noe som minimerer risikoen for feilkonfigurasjon
  • Yte høyest mulig grad av sikkerhet og beskyttelse av dataintegritet

Disse verdiene er spesielt relevante i forhold til operasjonell IT, og Zybersafe er derfor stolte av å inngå dette samarbeidet med Triple-S.

CEO i Zybersafe, Christian Jul Jensen, sier: «Triple-S har nesten 30 års erfaring med å levere automasjon og sikkerhetsprodukter til kunder blant annet innen olje & gass og kritisk infrastruktur. I Triple-S gjenkjenner Zybersafe en partner med den samme kompromissløse tilnærmingen til sikkerhet og tillit som oss selv, og vi er glade for at Triple-S vil inkludere våre løsninger i deres forretningsområder som automatisering, digitalisering, og nettverk og cybersikkerhet».

Knut Erik Tovslid, Head of Network & Cyber Security i Triple-S, sier på sin side: «Samarbeidet med Zybersafe er viktig for å kunne tilby komplette sikkerhetsløsninger innen industri, olje, gass og kritisk infrastruktur. Vi skal hjelpe kundene våre med å senke deres risiko til et akseptabelt nivå.  Vi tror markedet trenger enkle løsninger med stor kapasitet og høy grad av sikkerhet. Styrken til Zybersafe ligger nettopp her».

Om Zybersafe 

Zybersafe er en innovativ dansk virksomhet som har spesialisert seg på å designe hardware krypteringsløsninger. Vi fokuserer på å designe sikkerhetsprodukter som sikrer det høyest mulige beskyttelsesnivå for data i bevegelse. Vårt mål er å levere produkter som er enkle å implementere, og som kan beskytte våre kunders verdifulle og private opplysninger fra avlytting uten å gå på kompromiss med yteevnen.
Om Triple-S

Triple-S leverer kompetanse og teknologi innenfor automatisering, digitalisering og nettverk og OT-sikkerhet. Vi representerer verdensledende produsenter innenfor disse fagområdene. Vårt mål er at vi med unik kompetanse og teknologi skal levere lønnsomhet til norsk industri og offentlig sektor for kontinuerlig utvikling av samfunnet. 

Mer informasjon og video:

Video fra Zybersafe som viser hvor enkelt det er å stjele data fra en fiberoptisk kabel.

www.zybersafe.no

www.triple-s.no

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...