Triple Zybersafe crop

Markedet trenger enkle løsninger med stor kapasitet

Triple-S og Zybersafe inngår samarbeid i Norden

Triple-S inngikk i forrige uke en avtale med Zybersafe (København/Danmark), som betyr at Triple-S fremover vil forhandle Zybersafes portefølje av hardware-baserte krypteringsmoduler i Norden. Zybersafe leverer Hardware-baserte sikkerhetsmoduler til kryptering av 1G, 10G og 100G punkt-til-punkt Ethernet-forbindelser. 

Zybersafes krypteringsenheter gir spesielt verdi ved å:

  • Kryptere dataoverføringer med minimal påvirkning på Ethernet-forbindelsens kapasitet
  • Ha et veldig enkelt oppsett, noe som minimerer risikoen for feilkonfigurasjon
  • Yte høyest mulig grad av sikkerhet og beskyttelse av dataintegritet

Disse verdiene er spesielt relevante i forhold til operasjonell IT, og Zybersafe er derfor stolte av å inngå dette samarbeidet med Triple-S.

CEO i Zybersafe, Christian Jul Jensen, sier: «Triple-S har nesten 30 års erfaring med å levere automasjon og sikkerhetsprodukter til kunder blant annet innen olje & gass og kritisk infrastruktur. I Triple-S gjenkjenner Zybersafe en partner med den samme kompromissløse tilnærmingen til sikkerhet og tillit som oss selv, og vi er glade for at Triple-S vil inkludere våre løsninger i deres forretningsområder som automatisering, digitalisering, og nettverk og cybersikkerhet».

Knut Erik Tovslid, Head of Network & Cyber Security i Triple-S, sier på sin side: «Samarbeidet med Zybersafe er viktig for å kunne tilby komplette sikkerhetsløsninger innen industri, olje, gass og kritisk infrastruktur. Vi skal hjelpe kundene våre med å senke deres risiko til et akseptabelt nivå.  Vi tror markedet trenger enkle løsninger med stor kapasitet og høy grad av sikkerhet. Styrken til Zybersafe ligger nettopp her».

Om Zybersafe 

Zybersafe er en innovativ dansk virksomhet som har spesialisert seg på å designe hardware krypteringsløsninger. Vi fokuserer på å designe sikkerhetsprodukter som sikrer det høyest mulige beskyttelsesnivå for data i bevegelse. Vårt mål er å levere produkter som er enkle å implementere, og som kan beskytte våre kunders verdifulle og private opplysninger fra avlytting uten å gå på kompromiss med yteevnen.
Om Triple-S

Triple-S leverer kompetanse og teknologi innenfor automatisering, digitalisering og nettverk og OT-sikkerhet. Vi representerer verdensledende produsenter innenfor disse fagområdene. Vårt mål er at vi med unik kompetanse og teknologi skal levere lønnsomhet til norsk industri og offentlig sektor for kontinuerlig utvikling av samfunnet. 

Mer informasjon og video:

Video fra Zybersafe som viser hvor enkelt det er å stjele data fra en fiberoptisk kabel.

www.zybersafe.no

www.triple-s.no

NEK Digital crop

Digitalisering av standarder

Digitalisering øker brukervennlighet og gir helt andre muligheter

NEK 400 er installasjonsbransjens viktigste standardsamling og dekker alle typer av lavspenningsinstallasjoner. Den skaper grunnlaget for en årlig verdiskapning på 25-30 milliarder kroner. Fram til nå har den kun vært tilgjengelig i trykt format og som PDF.

les mer...
Wintershall takes over Brage operatorship and becomes production operator in Norway.

Telia tar tingenes Internett offshore

Tilby tjenester som gjør produksjonen langt smartere

Telia tar sammen med Tampnet og CGI steget ut i Nordsjøen med Narrowband-IoT (NB-IoT), teknologien som er spesiallaget for tingenes internett. Wintershall Norges Brage er den første oljeplattformen i verden med NB-IoT-dekning, og pilotprosjektet fra Telia er den første anvendelsen av teknologien offshore.

les mer...
UR 16 kg crop

Universal Robots lanserer en samarbeidende robot til tung nyttelast for samarbeidende automatisering

Produsenter må se på fleksible løsninger for å være konkurransedyktige

Bygd for å gjøre mer: UR16e utvider sine løsninger for samarbeidende robotløsninger ved å tilføye kapasitet til tung nyttelast for produsenter som ønsker å øke automatiseringen

 

les mer...
Siemens Qwre crop

Siemens AS og Øwre-Johnsen har inngått en serviceavtale for Hach lab- og analyseinstrumenter

Har bygget opp en organisasjon med erfarne servicefolk

Siemens har i mange år levert komplette instrument og analyse pakker for vannbehandling, vannrensing og fiskeoppdrett. For å kunne ivareta kundenes servicebehov på best mulig måte har vi nå inngått en serviceavtale med vår autoriserte partner Øwre-Johnsen.

les mer...