Triple Zybersafe crop

Markedet trenger enkle løsninger med stor kapasitet

Triple-S og Zybersafe inngår samarbeid i Norden

Triple-S inngikk i forrige uke en avtale med Zybersafe (København/Danmark), som betyr at Triple-S fremover vil forhandle Zybersafes portefølje av hardware-baserte krypteringsmoduler i Norden. Zybersafe leverer Hardware-baserte sikkerhetsmoduler til kryptering av 1G, 10G og 100G punkt-til-punkt Ethernet-forbindelser. 

Zybersafes krypteringsenheter gir spesielt verdi ved å:

  • Kryptere dataoverføringer med minimal påvirkning på Ethernet-forbindelsens kapasitet
  • Ha et veldig enkelt oppsett, noe som minimerer risikoen for feilkonfigurasjon
  • Yte høyest mulig grad av sikkerhet og beskyttelse av dataintegritet

Disse verdiene er spesielt relevante i forhold til operasjonell IT, og Zybersafe er derfor stolte av å inngå dette samarbeidet med Triple-S.

CEO i Zybersafe, Christian Jul Jensen, sier: «Triple-S har nesten 30 års erfaring med å levere automasjon og sikkerhetsprodukter til kunder blant annet innen olje & gass og kritisk infrastruktur. I Triple-S gjenkjenner Zybersafe en partner med den samme kompromissløse tilnærmingen til sikkerhet og tillit som oss selv, og vi er glade for at Triple-S vil inkludere våre løsninger i deres forretningsområder som automatisering, digitalisering, og nettverk og cybersikkerhet».

Knut Erik Tovslid, Head of Network & Cyber Security i Triple-S, sier på sin side: «Samarbeidet med Zybersafe er viktig for å kunne tilby komplette sikkerhetsløsninger innen industri, olje, gass og kritisk infrastruktur. Vi skal hjelpe kundene våre med å senke deres risiko til et akseptabelt nivå.  Vi tror markedet trenger enkle løsninger med stor kapasitet og høy grad av sikkerhet. Styrken til Zybersafe ligger nettopp her».

Om Zybersafe 

Zybersafe er en innovativ dansk virksomhet som har spesialisert seg på å designe hardware krypteringsløsninger. Vi fokuserer på å designe sikkerhetsprodukter som sikrer det høyest mulige beskyttelsesnivå for data i bevegelse. Vårt mål er å levere produkter som er enkle å implementere, og som kan beskytte våre kunders verdifulle og private opplysninger fra avlytting uten å gå på kompromiss med yteevnen.
Om Triple-S

Triple-S leverer kompetanse og teknologi innenfor automatisering, digitalisering og nettverk og OT-sikkerhet. Vi representerer verdensledende produsenter innenfor disse fagområdene. Vårt mål er at vi med unik kompetanse og teknologi skal levere lønnsomhet til norsk industri og offentlig sektor for kontinuerlig utvikling av samfunnet. 

Mer informasjon og video:

Video fra Zybersafe som viser hvor enkelt det er å stjele data fra en fiberoptisk kabel.

www.zybersafe.no

www.triple-s.no

Eplan User_interface crop

I skyen: Finn enhetsdata raskere og begynn å arbeide umiddelbart

Sparer tid innen design og fører til raske resultater

Den nyeste versjonen av EPLAN Data Portal, som gir brukerne komponent- og enhetsdata for designkonstruksjon via nettet, ble lansert tidlig i juni 2020. Portalen er nå eksklusivt integrert i EPLAN ePulse-skyen.

les mer...
MTT crop

MTT (Mongstad TavleTeknikk AS) etablerer seg i Bergen

Rr i tråd med selskapets strategi om å styrke konkurransekraften mot industri

MTT startet fra 1. juli 2020 opp produksjon og prosjektering av elektriske systemløsninger og tavler i Salhusvegen 55 i Bergen. Lokaliteten har vært benyttet til tavleproduksjon i en årrekke og er godt egnet for MTT sin videre satsning.

les mer...
NORD-Condition-Monitoring_print crop

NORD utvider med nye produkter og strategiske investeringer

Fra tidlig i 2021 skal NORD også bygge et automatisk lager for små deler

Getriebebau NORD GmbH & Co. KG oppnådde en solid og målrettet vekst i regnskapsåret 2019, noe som ble gjenspeilet i en økning i salget på 750 millioner euro. Investeringer i avdelinger og logistikk bidro til ytterligere stimulans. NORD ligger også godt an i den nåværende krisen. Utviklingsaktiviteter og investeringer går som planlagt, slik at NORD kan beholde posisjonen som en sterk partner i drivteknologisektoren.

les mer...
OR_Screwdriver_040_02 crop

OnRobot lanserer en komplett plug-and-play intelligent skrutrekker

Skrutrekkeren kan oppdage feil skruelengde

Den nye skrutrekkeren fra OnRobot kan tas i bruk og overføres til nye oppgaver på få minutter. Den har innebygde smarte funksjoner – deriblant presis kontroll av dreiemoment og integrert aksel – som forenkler programmeringen og fremmer produktiviteten, kvaliteten og avkastningen

les mer...