Triple Zybersafe crop

Markedet trenger enkle løsninger med stor kapasitet

Triple-S og Zybersafe inngår samarbeid i Norden

Triple-S inngikk i forrige uke en avtale med Zybersafe (København/Danmark), som betyr at Triple-S fremover vil forhandle Zybersafes portefølje av hardware-baserte krypteringsmoduler i Norden. Zybersafe leverer Hardware-baserte sikkerhetsmoduler til kryptering av 1G, 10G og 100G punkt-til-punkt Ethernet-forbindelser. 

Zybersafes krypteringsenheter gir spesielt verdi ved å:

  • Kryptere dataoverføringer med minimal påvirkning på Ethernet-forbindelsens kapasitet
  • Ha et veldig enkelt oppsett, noe som minimerer risikoen for feilkonfigurasjon
  • Yte høyest mulig grad av sikkerhet og beskyttelse av dataintegritet

Disse verdiene er spesielt relevante i forhold til operasjonell IT, og Zybersafe er derfor stolte av å inngå dette samarbeidet med Triple-S.

CEO i Zybersafe, Christian Jul Jensen, sier: «Triple-S har nesten 30 års erfaring med å levere automasjon og sikkerhetsprodukter til kunder blant annet innen olje & gass og kritisk infrastruktur. I Triple-S gjenkjenner Zybersafe en partner med den samme kompromissløse tilnærmingen til sikkerhet og tillit som oss selv, og vi er glade for at Triple-S vil inkludere våre løsninger i deres forretningsområder som automatisering, digitalisering, og nettverk og cybersikkerhet».

Knut Erik Tovslid, Head of Network & Cyber Security i Triple-S, sier på sin side: «Samarbeidet med Zybersafe er viktig for å kunne tilby komplette sikkerhetsløsninger innen industri, olje, gass og kritisk infrastruktur. Vi skal hjelpe kundene våre med å senke deres risiko til et akseptabelt nivå.  Vi tror markedet trenger enkle løsninger med stor kapasitet og høy grad av sikkerhet. Styrken til Zybersafe ligger nettopp her».

Om Zybersafe 

Zybersafe er en innovativ dansk virksomhet som har spesialisert seg på å designe hardware krypteringsløsninger. Vi fokuserer på å designe sikkerhetsprodukter som sikrer det høyest mulige beskyttelsesnivå for data i bevegelse. Vårt mål er å levere produkter som er enkle å implementere, og som kan beskytte våre kunders verdifulle og private opplysninger fra avlytting uten å gå på kompromiss med yteevnen.
Om Triple-S

Triple-S leverer kompetanse og teknologi innenfor automatisering, digitalisering og nettverk og OT-sikkerhet. Vi representerer verdensledende produsenter innenfor disse fagområdene. Vårt mål er at vi med unik kompetanse og teknologi skal levere lønnsomhet til norsk industri og offentlig sektor for kontinuerlig utvikling av samfunnet. 

Mer informasjon og video:

Video fra Zybersafe som viser hvor enkelt det er å stjele data fra en fiberoptisk kabel.

www.zybersafe.no

www.triple-s.no

Last mile crop

Fusjonerer for å håndtere viktig infrastruktur

Det nye selskapet skal leverer både utstyr, kompetanse og tjenester

Last Mile Communication og CEE Energiteknikk fusjonerer og blir én komplett leverandør av løsninger for kommunikasjon og overvåking av viktig infrastruktur i energisektoren. Navnet på det nye selskapet er Last Mile AS

les mer...
Flowteknikk mini flowmeter crop

MI-Serie Industriell mini Cori-Flow

Verdens minste industrielle coriolis flowmeter

Verdens minste industrielle coriolis flowmeter fra CORI-FLOW, forhandles av Flow-Teknikk. Kan brukes for veldig nøyaktig måling og dosering av ultralave flowrater. 

les mer...
Trainor Trond foran PC3 (1) crop

Trainor inngår samarbeid med TechTeach

Har behov for mer utfyllende kompetanse

Trainor har inngått samarbeid med TechTeach for å gi sine kunder mulighet til mer fordypning innenfor reguleringsteknikk. Samarbeidet omfatter kursene Programmering av simulatorer og Optimalisering av PID-innstilling, som kan anses som en tilleggskompetanse og fordypning til Trainors kurs i reguleringsteknikk.

les mer...
Rugged Tablet Water

Verdens kraftigste nettbrett for bygg og industri

Har vært utsatt for ekstreme tester for å sørge for at det tåler «alt»

Nytt og forbedret 12 tommers nettbrett designet for de røffeste omgivelser og situasjoner. Dell Technologies har annonsert nettbrettet Latitude 7220 Rugged Extreme, det letteste og kraftigste nettbrettet designet for røffe omgivelser.

les mer...