Eiliv-Elvebakk CROP

I jubileumsåret har vi planlagt en rekke aktiviteter som vil inspirere kundene

Triple-S feirer 30 år som distributør av Rockwell Automation i Norge

I år fyller Triple-S 30 år, og kan dermed også feire 30 år som distributør av Rockwell Automation på det norske markedet. Siden 1991 har Triple-S sammen med gode partnere bygget opp en stor installert base av Rockwell Automation-teknologi rundt omkring i landet, utviklet en unik kompetanse og skapt store verdier for norsk industri. 

«Vi er stolte av det vi har fått til i de tretti årene Triple-S har vært i markedet. Vi ser alltid fremover, og jobber kontinuerlig med å skape nye verdier og sørge for at norsk industri er konkurransedyktig også i fremtiden. Det spennende er at for å lykkes i dag, så er det ikke nok å bare tenke på automasjonsfaget isolert. Tverrfaglighet og samarbeid er nøkkelen for å nå Industri 4.0-visjonen og høste gevinstene fra ny teknologi. Dette er kjernen i vår strategi og grunnen til at vi har produkter, løsninger og kompetanse innenfor Automatisering, Nettverk, Cyber Security og Digitalisering» sier Eiliv Elvebakk, Administrerende direktør i Triple-S.

Eiliv Elvebakk har selv 20 års fartstid i Triple-S, og har jobbet tett med Rockwell Automation i hele sin karriere.

«Vi har hatt en fantastisk reise sammen med Rockwell Automation de siste tretti årene, og gleder oss til minst tretti nye. I jubileumsåret har vi planlagt en rekke aktiviteter som vil inspirere, utfordre og skape verdi for kundene våre. Vi gleder oss!» avslutter han.

Om selskapene:

Rockwell Automation er verdens største selskap som kun er dedikert til industriell automasjons- og informasjonsteknologi. Selskapet har sterke merkenavn som Allen-Bradley og FactoryTalk.

Triple-S hjelper sine kunder til å bli mer effektive, lønnsomme og ikke minst klare for fremtiden. Dette gjøres ved å tilby kompetanse og teknologi innenfor fagområdene automatisering, nettverk, cyber security og digitalisering.

EH_2021_innovation crop

Endress+Hauser klarer seg bra under krisen

Effektene av pandemien fortsetter å påvirke enkelte markedsregioner

Omsetningen falt litt i 2020. Overskudd og antall ansatte holdt seg stabilt. Endress+Hauser har kommet ut av kriseåret 2020 i god form. Men konsernets konsoliderte omsetning falt – sterkt påvirket av valutaeffekter – med nesten 3 prosent til like under 2,6 milliarder euro.

les mer...
JFKnudtzen forsyning crop

Slik oppnår du en stabil forsyningskjede

Krever mye planlegging, og man er nødt til å ha en løsningsorientert innstilling

Uansett hvilken bransje man befinner seg i, er en stabil forsyningskjede alltid noe en bedrift burde jobbe for. Vi har snakket med JFKnudtzen, en langvarig kunde hos Dachser Norway, om hvordan selskapet har klart å skape en stabil forsyningskjede. 

les mer...
Moe Emerson crop

Ny Sales Manager hos Emerson

Styrker Emerson sin satsing innen instrumenteringssalg

1. februar ble Øystein Moe ansatt som Sales Manager, Measurement Solutions hos Emerson Automation Solutions. Det er en erfaren fagmann som nå har fått ansvaret for alt instrumenteringssalg i Norge. Moe har bred erfaring både fra feltarbeid og salgsvirksomhet.

les mer...
Rittal fri crop

Nytt frittstående systemskap fra Rittal

Har kort leveringstid, er raskere og enklere å montere

Frittstående systemskap gir flere fordeler. Rekkeskapsystemer brukes ofte som frittstående skap – men er ikke alltid den beste løsningen. Fordelene med frittstående systemskap som Rittal VX SE blir ofte oversett. Dette skapet er en mellomløsning som kombinerer det beste fra kompaktapparatskap AX og rekkeskapsystemet VX25.

les mer...