Eiliv-Elvebakk CROP

I jubileumsåret har vi planlagt en rekke aktiviteter som vil inspirere kundene

Triple-S feirer 30 år som distributør av Rockwell Automation i Norge

I år fyller Triple-S 30 år, og kan dermed også feire 30 år som distributør av Rockwell Automation på det norske markedet. Siden 1991 har Triple-S sammen med gode partnere bygget opp en stor installert base av Rockwell Automation-teknologi rundt omkring i landet, utviklet en unik kompetanse og skapt store verdier for norsk industri. 

«Vi er stolte av det vi har fått til i de tretti årene Triple-S har vært i markedet. Vi ser alltid fremover, og jobber kontinuerlig med å skape nye verdier og sørge for at norsk industri er konkurransedyktig også i fremtiden. Det spennende er at for å lykkes i dag, så er det ikke nok å bare tenke på automasjonsfaget isolert. Tverrfaglighet og samarbeid er nøkkelen for å nå Industri 4.0-visjonen og høste gevinstene fra ny teknologi. Dette er kjernen i vår strategi og grunnen til at vi har produkter, løsninger og kompetanse innenfor Automatisering, Nettverk, Cyber Security og Digitalisering» sier Eiliv Elvebakk, Administrerende direktør i Triple-S.

Eiliv Elvebakk har selv 20 års fartstid i Triple-S, og har jobbet tett med Rockwell Automation i hele sin karriere.

«Vi har hatt en fantastisk reise sammen med Rockwell Automation de siste tretti årene, og gleder oss til minst tretti nye. I jubileumsåret har vi planlagt en rekke aktiviteter som vil inspirere, utfordre og skape verdi for kundene våre. Vi gleder oss!» avslutter han.

Om selskapene:

Rockwell Automation er verdens største selskap som kun er dedikert til industriell automasjons- og informasjonsteknologi. Selskapet har sterke merkenavn som Allen-Bradley og FactoryTalk.

Triple-S hjelper sine kunder til å bli mer effektive, lønnsomme og ikke minst klare for fremtiden. Dette gjøres ved å tilby kompetanse og teknologi innenfor fagområdene automatisering, nettverk, cyber security og digitalisering.

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...