Eiliv-Elvebakk CROP

I jubileumsåret har vi planlagt en rekke aktiviteter som vil inspirere kundene

Triple-S feirer 30 år som distributør av Rockwell Automation i Norge

I år fyller Triple-S 30 år, og kan dermed også feire 30 år som distributør av Rockwell Automation på det norske markedet. Siden 1991 har Triple-S sammen med gode partnere bygget opp en stor installert base av Rockwell Automation-teknologi rundt omkring i landet, utviklet en unik kompetanse og skapt store verdier for norsk industri. 

«Vi er stolte av det vi har fått til i de tretti årene Triple-S har vært i markedet. Vi ser alltid fremover, og jobber kontinuerlig med å skape nye verdier og sørge for at norsk industri er konkurransedyktig også i fremtiden. Det spennende er at for å lykkes i dag, så er det ikke nok å bare tenke på automasjonsfaget isolert. Tverrfaglighet og samarbeid er nøkkelen for å nå Industri 4.0-visjonen og høste gevinstene fra ny teknologi. Dette er kjernen i vår strategi og grunnen til at vi har produkter, løsninger og kompetanse innenfor Automatisering, Nettverk, Cyber Security og Digitalisering» sier Eiliv Elvebakk, Administrerende direktør i Triple-S.

Eiliv Elvebakk har selv 20 års fartstid i Triple-S, og har jobbet tett med Rockwell Automation i hele sin karriere.

«Vi har hatt en fantastisk reise sammen med Rockwell Automation de siste tretti årene, og gleder oss til minst tretti nye. I jubileumsåret har vi planlagt en rekke aktiviteter som vil inspirere, utfordre og skape verdi for kundene våre. Vi gleder oss!» avslutter han.

Om selskapene:

Rockwell Automation er verdens største selskap som kun er dedikert til industriell automasjons- og informasjonsteknologi. Selskapet har sterke merkenavn som Allen-Bradley og FactoryTalk.

Triple-S hjelper sine kunder til å bli mer effektive, lønnsomme og ikke minst klare for fremtiden. Dette gjøres ved å tilby kompetanse og teknologi innenfor fagområdene automatisering, nettverk, cyber security og digitalisering.

Endress bærekraft crop

Topp klassifisering for bærekraft

Fungerer som en sentral strategisk indikator for bærekraften hos Endress+Hausers

Endress+Hauser gjør det enda bedre i uavhengig EcoVadis-revisjon Endress+Hauser har fått 76 av 100 poeng i EcoVadis’ internasjonale bærekraftsklassifisering, fire fler enn i fjor. Gruppen havnet i øverste pulje for femte år på rad i 2021 og er nå blant den øverste enprosenten av selskapene som ble sammenlignet.

les mer...
A ferry boat crossing the Tagus River (Rio Tejo) with the city of Lisbon skyline on the background, in Portugal

Sikrer bærekraftig fergeturer i Portugal

Den automatiske inn- og utkoblingen gjøres unna i løpet av 20 sekunder

10 elektriske ferger som skal frakte passasjerer over elven Tejo i Portugals hovedstad Lisboa vil bli utstyrt med autonome ladetilkoblinger fra Zinus. ABB AS tildelte nylig Zinus kontrakten på leveranse av totalt 20 ladetilkoblinger av typen SWC100, som skal installeres på 10 nye helelektriske passasjerferger som skal trafikkere Tejo-elven i Lisboa.

les mer...
IOLink crop

Intelligens fra sensor til sky

Til nå er det installert mer enn 11 millioner IO-Link noder

 IO-Link kommunikasjonsplattform for IIOT applikasjoner som er både produsent og system uavhengig. IO-Link har de siste årene bekreftet sin posisjon som foretrukket kommunikasjonsgrensnitt i industrielle applikasjoner i mange bransjer. Fra en sped begynnelse med 14 firmaer i 2006 har medlemsmassen vokst til mer enn 150 ulike produsenter av utstyr.

les mer...
Krohne 20 jub crop

Mye mer enn mengdemåling

God kompetanse har hele tiden vært en viktig faktor i selskapet

I år har Krohne dobbelt jubileum. Moderselskapet fyller 100 år. Og det norske datterselskapet har 20 års jubileum. I 100 år har moderselskapet vært en innovativ kraft i instrumenteringsbransjen. Fra starten i 1921 til i dag har det vært og er instrumentering som er selskapets kjernevirksomhet.

les mer...