Eiliv-Elvebakk CROP

I jubileumsåret har vi planlagt en rekke aktiviteter som vil inspirere kundene

Triple-S feirer 30 år som distributør av Rockwell Automation i Norge

I år fyller Triple-S 30 år, og kan dermed også feire 30 år som distributør av Rockwell Automation på det norske markedet. Siden 1991 har Triple-S sammen med gode partnere bygget opp en stor installert base av Rockwell Automation-teknologi rundt omkring i landet, utviklet en unik kompetanse og skapt store verdier for norsk industri. 

«Vi er stolte av det vi har fått til i de tretti årene Triple-S har vært i markedet. Vi ser alltid fremover, og jobber kontinuerlig med å skape nye verdier og sørge for at norsk industri er konkurransedyktig også i fremtiden. Det spennende er at for å lykkes i dag, så er det ikke nok å bare tenke på automasjonsfaget isolert. Tverrfaglighet og samarbeid er nøkkelen for å nå Industri 4.0-visjonen og høste gevinstene fra ny teknologi. Dette er kjernen i vår strategi og grunnen til at vi har produkter, løsninger og kompetanse innenfor Automatisering, Nettverk, Cyber Security og Digitalisering» sier Eiliv Elvebakk, Administrerende direktør i Triple-S.

Eiliv Elvebakk har selv 20 års fartstid i Triple-S, og har jobbet tett med Rockwell Automation i hele sin karriere.

«Vi har hatt en fantastisk reise sammen med Rockwell Automation de siste tretti årene, og gleder oss til minst tretti nye. I jubileumsåret har vi planlagt en rekke aktiviteter som vil inspirere, utfordre og skape verdi for kundene våre. Vi gleder oss!» avslutter han.

Om selskapene:

Rockwell Automation er verdens største selskap som kun er dedikert til industriell automasjons- og informasjonsteknologi. Selskapet har sterke merkenavn som Allen-Bradley og FactoryTalk.

Triple-S hjelper sine kunder til å bli mer effektive, lønnsomme og ikke minst klare for fremtiden. Dette gjøres ved å tilby kompetanse og teknologi innenfor fagområdene automatisering, nettverk, cyber security og digitalisering.

Sigum Ragnar_crop

Sigum Fagerberg AS forsterker damp-/energiavdelingen

Ragnar Telle (25) kommer inn som forsterkning for salg og service på vår damp-/energiavdeling.  Ragnar har allerede 3 års fartstid i Sigum Fagerberg AS med arbeidsoppgaver innen salg, service og testing ute på dampanlegg.

les mer...
MAC0010172_Pepperl rgb crop

Verdens første 10-tommer Android Tablet for Sone 2/22

For applikasjoner som krever rask og enkel datainnsamling, blir det i større og større grad benyttet nettbrettløsninger. Fordelene er åpenbare: enhetene er enkle å betjene, intuitive å bruke, og lar brukerne legge inn data, ta bilder og få tilgang til viktige dokumenter mens du er på farten.

 

les mer...
smart-industri-2020 crop

Hvem blir Norges smarteste industribedrift 2020

Prisen blir delt ut av næringsminister Iselin Nybø 10. februar.

For syvende år på rad arrangerer Siemens AS og Norsk Industri konkurransen «Norges smarteste industribedrift». Målet er å løfte frem de gode eksemplene og inspirere til økt konkurransekraft for norsk industri. Konkurransen har vært svært tøff, men nå er endelig de tre nominerte bedriftene klare.

les mer...
Sigum petter wingereinytt crop

Sigum Fagerberg AS utvider staben

I takt med våre økte markedsandeler og tilstedeværelse på det norske markedet forsterker vi også vår bemanning. Vi ønsker velkommen vår nye kollega Petter Wingerei (43).

les mer...