Trend sikkerhet crop

Setter en ny milepæl for sikker endepunktsbeskyttelse for smarte fabrikker

Trend Micro tilbyr unik endepunktsbeskyttelse for smarte fabrikker

I Trend Micros rapport som oppsummerer 2020, kommer det frem at den tilkoblede industrien – Industri 4.0 – har vært et primært mål for cyberkriminelle. Løsepengevirus har spredt seg i et hurtig tempo og har vært svært utfordrende å håndtere. Det gjør det enda viktigere nå enn noensinne å sikre disse spesielle og ikke helt ukompliserte miljøene.

Som et tiltak og en konsekvens av at industrimiljøer har blitt stadig mer utsatt og mer sårbare, har Trend Micro lagt frem en ny klientsikkerhetsløsning for driftssystemer, som en del av sitt sikkerhetstilbud for smarte fabrikker.

TXOne StellarProtect

Løsningen heter TXOne StellarProtect og er utviklet av TXOne Networks. Løsningen er designet for å sikre alle som bruker driftssystemene, uavhengig av miljøforhold og innenfor alle virksomhetskritiske industrielle kontrollsystemer.

Det enorme antall enheter i disse industrielle kontrollmiljøene betyr at det er et like stort antall kritiske angrepsflater å beskytte. Ikke minst fordi disse miljøene ofte inneholder enheter som ikke lar seg oppdatere på samme måte som i andre bransjer og industrier. Forstyrrelser eller innbrudd i disse enhetene, forårsaket av cyberangrep, kan skape betydelige problemer for produsenter og kan, hvis de cyberkriminelle ønsker det, sette hele virksomheten i fare. Derfor må selskaper ta trusselen på alvor og sikre sine industrimiljøer.

TXOne StellarProtect tilbyr en unik endepunktsbeskyttelse mot både kjente og ukjente trusler ved hjelp av blant annet maskinlæring. StellarProtect krever ingen internettforbindelse for å forsvare seg mot cyberangrep eller brudd i driften. Driftsbrudd som følge av cyberangrep eller misbruk fra ansatte, vil forhindres av den innebygde maskinlæringen i kontrollsystemet.

- Sikkerheten må dekke behovene til driftssystemene, ikke omvendt. TXOne StellarProtect setter en ny milepæl for sikker endepunktsbeskyttelse for smarte fabrikker. Vi er overbevist om at denne løsningen i stor grad vil bidra til økt beskyttelse mot cyberangrep. Og uten at det vil påvirke den daglige driften, konkluderer Myrvold.

Les mer om TXOne StellarProtect. 

For mer informasjon om hvordan Trend Micro sikrer smarte fabrikker, klikk

Trend Micro er en global leder innen cybersikkerhet, som bidrar til å gjøre verden trygg for utveksling av digital informasjon. Kombinasjonen av flere tiår med sikkerhetskompetanse, global trusselforskning og kontinuerlig innovasjon, har resultert i at vår cybersikkerhetsplattform i dag beskytter hundretusener av organisasjoner og millioner av brukere på tvers av skyer, nettverk, enheter og endepunkter. 

Som en global leder innen IT-sikkerhet i skyen og for bedrifter, leverer plattformen vår et omfattende utvalg av avanserte teknikker for trusselforsvar, optimalisert for miljøer som AWS, Microsoft og Google, i tillegg til sentralisert synlig for bedre, raskere oppdagelse og respons på cyberangrep og -trusler. 

7.000 ansatte fordelt på 65 land, gjør Trend Micro i stand til å forenkle og sikre virksomheters tilkoblede hverdag. 

 

Endress bærekraft crop

Topp klassifisering for bærekraft

Fungerer som en sentral strategisk indikator for bærekraften hos Endress+Hausers

Endress+Hauser gjør det enda bedre i uavhengig EcoVadis-revisjon Endress+Hauser har fått 76 av 100 poeng i EcoVadis’ internasjonale bærekraftsklassifisering, fire fler enn i fjor. Gruppen havnet i øverste pulje for femte år på rad i 2021 og er nå blant den øverste enprosenten av selskapene som ble sammenlignet.

les mer...
A ferry boat crossing the Tagus River (Rio Tejo) with the city of Lisbon skyline on the background, in Portugal

Sikrer bærekraftig fergeturer i Portugal

Den automatiske inn- og utkoblingen gjøres unna i løpet av 20 sekunder

10 elektriske ferger som skal frakte passasjerer over elven Tejo i Portugals hovedstad Lisboa vil bli utstyrt med autonome ladetilkoblinger fra Zinus. ABB AS tildelte nylig Zinus kontrakten på leveranse av totalt 20 ladetilkoblinger av typen SWC100, som skal installeres på 10 nye helelektriske passasjerferger som skal trafikkere Tejo-elven i Lisboa.

les mer...
IOLink crop

Intelligens fra sensor til sky

Til nå er det installert mer enn 11 millioner IO-Link noder

 IO-Link kommunikasjonsplattform for IIOT applikasjoner som er både produsent og system uavhengig. IO-Link har de siste årene bekreftet sin posisjon som foretrukket kommunikasjonsgrensnitt i industrielle applikasjoner i mange bransjer. Fra en sped begynnelse med 14 firmaer i 2006 har medlemsmassen vokst til mer enn 150 ulike produsenter av utstyr.

les mer...
Krohne 20 jub crop

Mye mer enn mengdemåling

God kompetanse har hele tiden vært en viktig faktor i selskapet

I år har Krohne dobbelt jubileum. Moderselskapet fyller 100 år. Og det norske datterselskapet har 20 års jubileum. I 100 år har moderselskapet vært en innovativ kraft i instrumenteringsbransjen. Fra starten i 1921 til i dag har det vært og er instrumentering som er selskapets kjernevirksomhet.

les mer...