Trend sikkerhet crop

Setter en ny milepæl for sikker endepunktsbeskyttelse for smarte fabrikker

Trend Micro tilbyr unik endepunktsbeskyttelse for smarte fabrikker

I Trend Micros rapport som oppsummerer 2020, kommer det frem at den tilkoblede industrien – Industri 4.0 – har vært et primært mål for cyberkriminelle. Løsepengevirus har spredt seg i et hurtig tempo og har vært svært utfordrende å håndtere. Det gjør det enda viktigere nå enn noensinne å sikre disse spesielle og ikke helt ukompliserte miljøene.

Som et tiltak og en konsekvens av at industrimiljøer har blitt stadig mer utsatt og mer sårbare, har Trend Micro lagt frem en ny klientsikkerhetsløsning for driftssystemer, som en del av sitt sikkerhetstilbud for smarte fabrikker.

TXOne StellarProtect

Løsningen heter TXOne StellarProtect og er utviklet av TXOne Networks. Løsningen er designet for å sikre alle som bruker driftssystemene, uavhengig av miljøforhold og innenfor alle virksomhetskritiske industrielle kontrollsystemer.

Det enorme antall enheter i disse industrielle kontrollmiljøene betyr at det er et like stort antall kritiske angrepsflater å beskytte. Ikke minst fordi disse miljøene ofte inneholder enheter som ikke lar seg oppdatere på samme måte som i andre bransjer og industrier. Forstyrrelser eller innbrudd i disse enhetene, forårsaket av cyberangrep, kan skape betydelige problemer for produsenter og kan, hvis de cyberkriminelle ønsker det, sette hele virksomheten i fare. Derfor må selskaper ta trusselen på alvor og sikre sine industrimiljøer.

TXOne StellarProtect tilbyr en unik endepunktsbeskyttelse mot både kjente og ukjente trusler ved hjelp av blant annet maskinlæring. StellarProtect krever ingen internettforbindelse for å forsvare seg mot cyberangrep eller brudd i driften. Driftsbrudd som følge av cyberangrep eller misbruk fra ansatte, vil forhindres av den innebygde maskinlæringen i kontrollsystemet.

- Sikkerheten må dekke behovene til driftssystemene, ikke omvendt. TXOne StellarProtect setter en ny milepæl for sikker endepunktsbeskyttelse for smarte fabrikker. Vi er overbevist om at denne løsningen i stor grad vil bidra til økt beskyttelse mot cyberangrep. Og uten at det vil påvirke den daglige driften, konkluderer Myrvold.

Les mer om TXOne StellarProtect. 

For mer informasjon om hvordan Trend Micro sikrer smarte fabrikker, klikk

Trend Micro er en global leder innen cybersikkerhet, som bidrar til å gjøre verden trygg for utveksling av digital informasjon. Kombinasjonen av flere tiår med sikkerhetskompetanse, global trusselforskning og kontinuerlig innovasjon, har resultert i at vår cybersikkerhetsplattform i dag beskytter hundretusener av organisasjoner og millioner av brukere på tvers av skyer, nettverk, enheter og endepunkter. 

Som en global leder innen IT-sikkerhet i skyen og for bedrifter, leverer plattformen vår et omfattende utvalg av avanserte teknikker for trusselforsvar, optimalisert for miljøer som AWS, Microsoft og Google, i tillegg til sentralisert synlig for bedre, raskere oppdagelse og respons på cyberangrep og -trusler. 

7.000 ansatte fordelt på 65 land, gjør Trend Micro i stand til å forenkle og sikre virksomheters tilkoblede hverdag. 

 

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...