Trend sikkerhet crop

Setter en ny milepæl for sikker endepunktsbeskyttelse for smarte fabrikker

Trend Micro tilbyr unik endepunktsbeskyttelse for smarte fabrikker

I Trend Micros rapport som oppsummerer 2020, kommer det frem at den tilkoblede industrien – Industri 4.0 – har vært et primært mål for cyberkriminelle. Løsepengevirus har spredt seg i et hurtig tempo og har vært svært utfordrende å håndtere. Det gjør det enda viktigere nå enn noensinne å sikre disse spesielle og ikke helt ukompliserte miljøene.

Som et tiltak og en konsekvens av at industrimiljøer har blitt stadig mer utsatt og mer sårbare, har Trend Micro lagt frem en ny klientsikkerhetsløsning for driftssystemer, som en del av sitt sikkerhetstilbud for smarte fabrikker.

TXOne StellarProtect

Løsningen heter TXOne StellarProtect og er utviklet av TXOne Networks. Løsningen er designet for å sikre alle som bruker driftssystemene, uavhengig av miljøforhold og innenfor alle virksomhetskritiske industrielle kontrollsystemer.

Det enorme antall enheter i disse industrielle kontrollmiljøene betyr at det er et like stort antall kritiske angrepsflater å beskytte. Ikke minst fordi disse miljøene ofte inneholder enheter som ikke lar seg oppdatere på samme måte som i andre bransjer og industrier. Forstyrrelser eller innbrudd i disse enhetene, forårsaket av cyberangrep, kan skape betydelige problemer for produsenter og kan, hvis de cyberkriminelle ønsker det, sette hele virksomheten i fare. Derfor må selskaper ta trusselen på alvor og sikre sine industrimiljøer.

TXOne StellarProtect tilbyr en unik endepunktsbeskyttelse mot både kjente og ukjente trusler ved hjelp av blant annet maskinlæring. StellarProtect krever ingen internettforbindelse for å forsvare seg mot cyberangrep eller brudd i driften. Driftsbrudd som følge av cyberangrep eller misbruk fra ansatte, vil forhindres av den innebygde maskinlæringen i kontrollsystemet.

- Sikkerheten må dekke behovene til driftssystemene, ikke omvendt. TXOne StellarProtect setter en ny milepæl for sikker endepunktsbeskyttelse for smarte fabrikker. Vi er overbevist om at denne løsningen i stor grad vil bidra til økt beskyttelse mot cyberangrep. Og uten at det vil påvirke den daglige driften, konkluderer Myrvold.

Les mer om TXOne StellarProtect. 

For mer informasjon om hvordan Trend Micro sikrer smarte fabrikker, klikk

Trend Micro er en global leder innen cybersikkerhet, som bidrar til å gjøre verden trygg for utveksling av digital informasjon. Kombinasjonen av flere tiår med sikkerhetskompetanse, global trusselforskning og kontinuerlig innovasjon, har resultert i at vår cybersikkerhetsplattform i dag beskytter hundretusener av organisasjoner og millioner av brukere på tvers av skyer, nettverk, enheter og endepunkter. 

Som en global leder innen IT-sikkerhet i skyen og for bedrifter, leverer plattformen vår et omfattende utvalg av avanserte teknikker for trusselforsvar, optimalisert for miljøer som AWS, Microsoft og Google, i tillegg til sentralisert synlig for bedre, raskere oppdagelse og respons på cyberangrep og -trusler. 

7.000 ansatte fordelt på 65 land, gjør Trend Micro i stand til å forenkle og sikre virksomheters tilkoblede hverdag. 

 

SIE_200917 - ET 200 Failsafe

Ny redundant CPU for høye krav

Integrert systemdiagnose og 5-nivå beskyttelseskonsept

SIMATIC S7-1500 serien utvides med en ny PLS for det redundante systemet S7-1500R/H med mulighet for integrerte Fail-Safe applikasjoner. Den nye CPU 1518HF-4 PN i redundantserien er egnet for applikasjoner der du stiller høye krav til tilgjengelighet, programomfang og behandlingshastighet, og samtidig krever funksjonell sikkerhet opp til «Safety Integrity Level» SIL 3.

les mer...
Fortuem batterier crop

Fortum investerer i et nytt og moderne gjenvinningsanlegg for elbilbatterier

Imøtekommet økende etterspørselen og gjenvinner litium, nikkel, kobolt og mangan

Anlegget, som skal bygges i Finland, kan gjenvinne sjeldne metaller fra norske elbilbatterier og bidra til mer bærekraftig europeisk batteriproduksjon. Fortum utvider kapasiteten for gjenvinning av elbilbatterier, og skal bygge et nytt og moderne gjenvinningsanlegg i Harjavalta i Finland. Dette vil øke Fortums gjenvinningskapasitet betydelig.

les mer...
Siemens edge crop

Full oversikt i Industrial Edge

Vi lever i en digital verden hvor også nå industrien er på full fart inn. Stikkord som IoT, data, AI, algoritmer, skytjenester, språk som C++, Java, Python og så videre blir mer og mer aktuelle. En aktuell problemstilling er hvordan dette skal bakes inn hverdagen vi kjenner fra før, uten å gå på bekostning av krav og viktige prinsipper industrien er nødt til å ivareta, som i mange tilfeller skiller seg fra forbruker- og IT-verden. Siemens Industrial Edge er svaret.

 
les mer...
Pepperl safeUC crop[1]

Ultralyd sensorsystem som er banebrytende for sikkerhetsapplikasjoner

Det blir alltid en sikker og pålitelig deteksjon.

USi®-safety, ultralydbasert sensorsystem fra Pepperl+Fuchs i henhold til Kategori 3 PL d. USi®-safety ultralyd sensorsystem er banebrytende for sikkerhetsapplikasjoner - enten det er i krevende industrielle omgivelser eller utendørs.

les mer...