Trend micro 5g crop

Private nettverk basert på 5G- og IoT-teknologi etterspørres i økende grad

Trend Micro lanserer ny mobil sikkerhetsløsning for å beskytte 5G-tilkoblede nettverk og enheter

IT-sikkerhetsselskapet Trend Micro kunngjorde 18. august at de vil lansere en ny mobil sikkerhetsløsning, kalt Trend Micro Mobile Network Security. Løsningen vil tilby omfattende beskyttelse av både nettverk og andre enheter tilkoblet selskapers private IoT- og 5G-nettverk.

Samtidig blir dagens IT-sikkerhetssjefer ofte utfordret av manglende kunnskap hos ansatte som ikke besitter kompetanse innen IT-sikkerhet kombinert med IoT- og private 5G-nettverk.
 
Mobiloperatører og systemintegratorer har for alvor begynt å tilby private mobilnettverk for sine bedriftskunder, for å kunne tilby nye forretningsmuligheter via 5G- og IoT-teknologi helt ut til brukerene.

- Private nettverk basert på 5G- og IoT-teknologi etterspørres i økende grad av alt fra kjøpesentre til flyplasser, fra industrielle miljøer til store virksomheter, som er på jakt etter en ny og effektiv måte å levere forretningskritiske applikasjoner helt ut til brukerne på. Kompleksiteten kombinert med manglende erfaring og kunnskap med disse nye teknologiene kan derimot skape farlige sikkerhetshull. Sikkerhetshull virksomheter kan fjerne ved hjelp av Trend Micro Mobile Network Security-løsningen, sier kommunikasjonssjef i Trend Micro Norge, Karianne Myrvold.

Trend Micro Mobile Network Security består av to hovedkomponenter
 
1. Beskyttelse av nettverket
Trend Micros Virtual Network Function Suite tilbyr høy ytelse, virtualisert nettverkssikkerhet med liten tidsforsinkelse over 4G/5G/ NB-IoT/CAT-M. Nettverksbeskyttelsen sikrer alle mobile- og IoT-enheter i det private nettverket, samt all nettverkstrafikk mellom applikasjoner og forskjellige nettverkssegmenter.
2. Beskyttelse av endepunktene
Trend Micros endepunktbeskyttelse gir omfattende sikkerhet for alle IoT-enheter som er inkludert i nettverket og blir levert enten i form av et fysisk SIM-kort eller som et Java-program. Endepunktbeskyttelsen gjør det blant annet mulig å hvitliste enheter man kjenner til og stoler på, samt mulighet for å geoblokkere, gjennomføre integritetssjekk av firmware, avslutte mobilabonnement, påtvinge gjensidig autentisering, opprette TLS-nøkler ved behov, isolere enheter, kryptere data og blokkjeder, og mye mer.

Trend Micro Mobile Network Security forventes å være tilgjengelig i mars 2021. For mer informasjon, klikk deg inn på Connected Security i 5G and IoT Era for å lese mer om løsningen.

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.