Schneider Harmony eXLhoist crop

Kombinere ergonomisk design, lang batteritid og en trådløs SIL3-nødstopp

Trådløs fjernkontroll med unike egenskaper

Schneider Electric introduserer Harmony eXLhoist, en brukervennlig og pålitelig fjernkontroll for kraner og heiser. Intuitiv drift med kun én hånd og økt driftssikkerhet er noen av fordelene ved dette innovative produktet.

- Ved å kombinere ergonomisk design, lang batteritid og en trådløs SIL3-nødstopp gjør Harmony eXLhoist fjernstyring av kraner til  en intuitiv og sikker opplevelse, forteller Daniel da Silva, produktsjef Schneider Electric. – Sikkerheten blir dermed høyere for både operatør og maskin.

Intuitiv drift
Harmony eXLhoists ergonomiske design gir brukeren maksimal komfort. Knappenes intelligente plassering bidrar dessuten til enkel styring med kun én hånd. Slik mestrer operatøren kompleks manøvrering ved ganske enkelt å bevege tommelen, og kan dermed rette all oppmerksomhet mot  lasten.

Integrerte funksjoner gir bedre sikkerhet
En trådløs SIL3-sertifisert nødstopp, som er plassert ved foten av styreenheten, er lett å nå for operatøren. I tillegg omfatter Harmony eXLhoist et SIL1-vern mot ufrivillig bruk og tilfredsstiller dermed de nye standardene for funksjonssikkerhet som gjelder trådløse fjernkontroller.

Uovertruffen batterieffektivitet
Den estimerte ladetiden for Harmony eXLhoist er bare 15 minutter, hvilket er minimalt sammenlignet med den gjennomsnittlige ladetiden til lignende fjernkontroller på markedet, 3 timer. Dette, kombinert med batteriets lange operasjonstid, på opp til 30 timer, gjør det mulig å bruke Harmoni eXLhoist i enhver situasjon. Med opp til fem års batterilevetid, har eXLhoist dobbelt så lang levetid som konkurrerende produkter, noe som er enestående.

Tilgjengelig overalt i verden
Harmony eXLhoist er den første fjernkontrollen for kraner og heiser som leveres overalt i verden. Bruken av den internasjonale 2 Ghz-frekvensen gir fjernkontrollen global kompatibilitet og universell beskyttelse mot interferens. Den er i stand til å styre opp til 50 trådløse enheter samtidig.

Ytterligere inforasmjon finnes på: http://www.schneider-electric.com/site/home/index.cfm/no/

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.