Omron Calle crop

To nyansettelser hos Omron

Omron styrker salgsstaben. To nye salgsingeniører er ansatt. De skal dekke den nordlige landsdelen, fra Trøndelag og nordover, og østlige delen av landet, som dekker sentrale og indre Østlandet.

Calle Ellinger er ny salgsingeniør hos Omron for Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus. Han er ansatt som feltsalgsingeniør SSC (Safety, Sensors & Components) for Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus

Ellinger er utdannet elektriker Gr. L og livvakt fra Politiet. Han jobbet som elektriker og servicetekniker fra 1997 til 2008. Den nye feltingeniøren arbeidet for Molex og HARTING fra 2008-2012 mot industrikunder. Han hadde da KAM ansvar for Norske produksjonsbedrifter og elektrogrossister.

Ellinger har de siste årene jobbet som Nordisk Salgsansvarlig og KAM for Politiet og Forsvaret. Videre har han 18-års erfaring fra sikkerhetsbransjen.

Omron har også ansatt Geir Åge Lyng. Han skal jobbe som salgsingeniør med ansvar for Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark.

Omron Geir Åge crop.jpg

Lyng har bakgrunn er fra industri og service, utdannet automasjonsmekanikker, fagbrev fra industri.

Han jobbet noen år ved Sintef Materialteknologi, deretter som servicetekniker i diverse bransjer. I 2009 tok han fatt på heltidsstudier ved Handelshøyskolen BI, salg markedsføring med avsluttende bachelor i bedrifts-utvikling. Jobbet etter endt studie for Siemens som regionssjef Building Technologies Trondheim frem ansettelsen i Omron.

Tavle årsmæte crop

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det sertifiseringsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.